‘Winnen doe je nooit alleen…’

‘Winnen doe je nooit alleen…’

28 december 2016

Antea Group supporter van schaatsploeg Team Victorie tijdens de NK Afstanden (28-29-30 december) en het NK Allround/Sprint (20-21-22 januari).

Antea Group hierover: “We hebben gezien dat we tijdens de KNSB Cup intern ontzettend veel positieve energie hebben gekregen door deze samenwerking. Team Victorie staat met hun filosofie om mensen in beweging te brengen en samen te werken aan succes, heel dicht bij onze cultuur.  Wij geloven erin om samen met medewerkers, partners en relaties de wereld een stukje beter, sterker en mooier te maken. Daarom zullen we tijdens het NK Allround/Sprint met een grote groep medewerkers en relaties aanwezig zijn in Thialf om de schaatsploeg te aan te moedigen. En hopelijk zo samen te zorgen voor winst.“

Ook teammanager Renate Groenewold is enthousiast over de invulling van de samenwerking: “Antea Group hecht veel waarde aan samenwerking, vitaliteit en mensen in beweging zetten. Onze positionering sluit daar goed op aan en met de concrete invulling ervan maken we zo mooie stappen.”

Antea Group en Team Victorie geloven allebei dat je door te doen, beweging creëert en beweging zorgt voor verandering. En in het teweegbrengen van verandering in de wereld om ons heen, zit pure winst. En winnen? Dat doe je nooit alleen. Dat doe je met elkaar.