onderhoud sportvelden antea sport

Benut de sluiting van sportcomplex voor onderhoud, renovatie, ombouw en/of aanleg van sportveld!

Sportcomplexen zijn gesloten en competities liggen stil. Heeft u er al bij stilgestaan dat dit hét moment is om sportvelden aan te pakken? Antea Sport helpt graag met onderhoud, renovatie, ombouw en/of aanleg van sportvelden!

Businesslijnen:
Tags:

Sportveldonderhoud, juist nu

Onderhoud aan en verbouwing van sportvelden vraagt altijd om een zorgvuldige planning. Het liefst plant u werkzaamheden aan sportvelden zo goed mogelijk om alle activiteiten heen. De ervaring leert echter dat er altijd wel een aantal activiteiten moet worden verplaatst voor onderhoud aan en aanleg van een sportveld.

Nu uw sportpark er vanwege de corona-crisis verlaten bij ligt en de competities stil liggen, is dit hét ideale moment voor werkzaamheden aan sportvelden. De sportvelden liggen er dan weer piekfijn bij zodra de competities straks weer worden opgestart.

Sportveldrenovatie bij de BAR-organisatie

Bij de BAR-organisatie – een samenwerking tussen de gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk – plukken ze hier inmiddels de vruchten van. In de gemeenten Barendrecht en Ridderkerk zou Antea Sport vanaf medio april twee kunstgras voetbalvelden renoveren. Ook stonden in een later stadium de aanleg van een nieuw kunstgrasveld en de vervanging van een hockeyveld door een waterveld op de planning. In overleg is besloten om alle werkzaamheden eerder op te starten, zodat alle velden naar verwachting eind mei al gereed zijn.

Werkzaamheden aan uw sportveld volgens RIVM-richtlijnen

Bij de werkzaamheden aan sportvelden houdt Antea Sport zich vanzelfsprekend strikt aan de richtlijnen van het RIVM. Zo werken onze specialisten in kleine groepen en wordt voldoende afstand gehouden. Ook hygiënevoorschriften worden nauwkeurig opgevolgd, door bijvoorbeeld regelmatig handen te wassen. Voor maximale veiligheid zetten wij uw sportpark zonodig af met bouwhekken, zodat het sportpark niet toegankelijk is voor mensen die daartoe niet bevoegd zijn.

Neem contact op voor werkzaamheden aan sportvelden

Nu werkzaamheden aan sportvelden laten uitvoeren? Neem snel contact op met Antea Sport om de mogelijkheden te bespreken en onderhoud, renovatie, ombouw en / of aanleg van uw sportvelden in te plannen!