BIGr on Ice & Team Victorie:

BIGr on Ice & Team Victorie:

Wat hebben een ingenieursbureau, een blauwe big én een schaatsteam met elkaar gemeen?

Terwijl u op tv naar een spannende schaatsclash keek, zag u op die razendsnelle pakken van Team Victorie onze blauwe BIGr voorbijkomen. U vroeg zich af: wat hebben een ingenieursbureau, een blauwe big én een schaatsteam eigenlijk met elkaar gemeen?

Tags:

Welnu, dat is meer dan dat u op het eerste gezicht zou denken. Zo is Team Victorie een schaatsploeg met een vernieuwende kijk op de toekomst van het schaatsen. Een team met een duurzaam DNA. Geen team dat in rook opgaat, zodra de hoofdsponsor zich terugtrekt. En een team dat zich naast topsport inzet voor een duurzamere en vitalere samenleving. En dat is exact waar we bij Antea Group ook voor gaan. 

Besparen dankzij onze BIGr Picture

Bijvoorbeeld met BIGr, dit staat voor Bewuster in Gebouwen. Met BIGr bieden we beheerders van openbare gebouwen, kantorencomplexen, industriële bouwwerken en wooncomplexen allerlei tools om op een slimme manier te investeren in de verduurzaming van hun gebouwen. We denken niet alleen in technische aanpassingen, maar ook in wet- en regelgeving, toekomstperspectieven en best practices. 

Dankzij deze BIGr Picture stellen we u in staat om met kleine investeringen, grote en duurzame besparingen mogelijk te maken. Dat is op onze eigen manier een vorm van topsport.  Want ook hier geldt: voor wie slim investeert, valt er in de toekomst veel te winnen.