De voordelen van TennisPro Vision van Antea Group Sport

De voordelen van TennisPro Vision van Antea Group Sport

(Voorheen Oranjewoud)

TennisPro Vision combineert de voordelen van tennisbanen van gravel en kunstgras. Met TennisPro Vision heeft Antea Group een onderhoudsarme, all-weather tennisbaan ontwikkeld met speleigenschappen die vergelijkbaar zijn met gravel.

Businesslijnen:
Tags:

TennisPro Vision

De speleigenschappen van TennisPro Vision zijn vergelijkbaar met die van een gravelbaan. 

TennisPro Vision:

  • een stroef en stabiel oppervlak waarop glijden goed mogelijk is; 
  • een prima balstuit met goed zichtbare balafdruk; 
  • onderhoudsvriendelijke tennisbaan, minder veeleisend dan een tennisbaan van gravel. 

TennisPro Vision banen zijn vrijwel altijd bespeelbaar zonder te beregenen. Een TennisPro Visionbaan is opgebouwd uit een rode stabiliteitsmat, ingestrooid met rood keramisch zand. Zo is TennisPro Vision ook visueel vergelijkbaar met gravel. De TennisPro Vision tennisbaan van Antea Group onderscheidt zich op het gebied van:

  • Vezelbezetting 
  • Keramisch rood zand als speellaag 
  • Originele Ten Cate vezels

Toplaag
De rood-zandingestrooide stabilisatiemat is circa 12 mm dik. De banen worden door middel van een 2-componenten lijmverbinding op een lijmdrager aan elkaar gehecht. De belijning wordt via een speciaal procédé in de banen aangebracht. Op deze wijze is de belijning duidelijk zichtbaar. 

De toplaag wordt ingestrooid met speciaal geselecteerd rood keramisch zand, welke het effect van het 'glijden' bewerkstelligt. Bij een ombouw van een harde tennisbaan van beton of asfalt, is het mogelijk om de mat TennisPro Vision direct aan te leggen op de oude, harde baan.

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie:

Wilt u meer weten over de tennisbanen van Antea Group? Neem contact op met Antea Group Sport. Kijk in de rechterkolom bij welke regio u terecht kunt.