duurzame leverancier vinden co2 reductie circulair

Duurzame leverancier

De Duurzame Leverancier is het platform voor organisaties die willen investeren in duurzaamheid. Het initiatief is in 2009 opgezet door Movares, Strukton, Antea Group en Sweco. Deze vier organisaties zijn nog steeds drager van het initiatief en vormen samen het bestuur. Eind 2017 zijn Arcadis, RoyalhaskoningDHV, Witteveen+Bos en Fugro als partners toegetreden en hebben we onze dienstverlening uitgebreid met de projectenfootprints (ketenanalyses) en D-Tool.

Tags:

Bedrijven en opdrachtgevers worden door de Duurzame Leverancier ondersteund bij het duurzaam opzetten van hun bedrijfsvoering en projecten. Daarbij wordt milieuverantwoord gehandeld en worden innovatieve methoden ontwikkeld om milieubelasting te verminderen. Duurzaam inkopen én voldoen aan duurzame eisen van opdrachtgevers is het uitgangspunt. De Duurzame Leverancier helpt bij het vinden van duurzame leveranciers.

Voor iedereen die meedoet liggen contacten met leveranciers, opdrachtgevers en NGO's die werk maken van duurzame oplossingen binnen handbereik. Elk jaar organiseren we duurzame inspiratiesessies, onze klankbordbijeenkomsten. 

duurzame leverancier voorbeelden co2 reductie