Met Antea Group haal je het maximale uit een tennisbaan

Met Antea Group haal je het maximale uit een tennisbaan

De aanleg en renovatie van een tennissysteem is geen traject om over één nacht ijs te gaan. Ledenaantal, bestaande banen, gewenste exploitatie of budget: ze hebben allemaal invloed op de mogelijkheden die u heeft. Goed om te weten dat wij hoe dan ook een passende oplossing voor u in huis hebben.

Businesslijnen:
Tags:

U zoekt een deskundige en betrouwbare partij? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn al meer dan zestig jaar actief als bouwer en ontwikkelaar van tennisbanen en –accommodaties. Bij veel tennisverenigingen in ons land hebben we onze ‘handtekening’ gezet: van recreatieve baan tot topbaan voor professionals. U kiest hierbij voor een partij die uitstekende contacten heeft met de KNLTB en de keuringsinstituten. Kortom, we weten wat er van uw systeem wordt gevraagd.

Innovatie

De tennissport heeft zich in de afgelopen jaren enorm ontwikkeld, net zoals de ideeën over de ideale tennisbaan. Ook wij denken hier in mee. Met Prestige Gravel en TennisPro Vision ontwikkelden we tennissystemen die inmiddels door tientallen verenigingen in Nederland met succes worden gebruikt. Onze systemen zijn onderhoudsvriendelijk, hebben optimale speltechnische eigenschappen en zijn uitvoerig getest. Ze vormen in veel gevallen een belangrijke basis voor een gezonde exploitatie en een goed toekomstperspectief voor uw tennisvereniging.

Het totale plaatje

We geloven in een totaalaanpak. Met Antea Group kiest u daarom voor een partner die alle facetten van het spel beheerst: ontwerp, financiën, planning, vergunningen, aanleg én onderhoud. We nemen u van a tot z mee in de renovatie of nieuwbouw van uw accommodatie. Eén partij die alles voor u regelt, één partij die exact weet wat u voor ogen heeft. Dat zorgt niet alleen voor een soepele samenwerking, maar resulteert bovenal in een tennissysteem die z’n investering dubbel en dwars waard is.

Antea Group is lid van de Vereniging van Tennisbaanbouwers Nederland.