Kunstgras voetbal | Antea Group

Nieuw kunstgras? Je maakt het met Antea Group

Meer capaciteit, flexibiliteit en kwaliteit voor jouw voetbalclub

Kunstgras biedt toegevoegde waarde voor elke voetbalclub. Maar het is wel een investering waar je als club (én gemeente) goed over nadenkt. Welk kunstgras past bij mijn club, hoe organiseren we de realisatie en hoe kunnen we dit financieren?

Businesslijnen:
Tags:

De voetbalvereniging Steenbergen vatte in 2012 het idee op voor de aanleg van een nieuw kunstgrasveld. Begin 2014 kwam er witte rook en kon de schop de grond in. Bijzonder was dat de club met vrijwilligers grote inbreng in de realisatie van nieuwe veld had.

Realisatie in anderhalve maand

Samen met de voetbalvereniging en gemeente klaarde sportveldenspecialist Antea Group de klus in anderhalve maand. Voor de start van de nieuwe competitie lag er niet alleen een nieuw veld, de hele accommodatie kreeg een ‘update’.

Ook bijzonder: VV Steenbergen koos voor een nieuw type kunstgrasveld: ingestrooid met kurk voor een natuurlijke look en perfecte speleigenschappen. In deze nieuwsbrief lees je vanuit drie perspectieven meer over de aanleg van dit nieuwe veld:

De club: ‘Een schot in de roos voor de hele vereniging

De VV Steenbergen was ambitieus in haar keuze voor een kunstgrasveld. Mede dankzij de inzet van vrijwilligers werden deze aspiraties waargemaakt. Het nieuwe veld zorgt voor nieuwe mogelijkheden en meer leden. Wil Knop, hoofd accommodatie VV Steenbergen, vertelt.
lees meer >

De gemeente: ‘Met elkaar een prachtig resultaat geboekt’

Begin 2014 kwam de aanleg van een nieuw veld in een stroomversnelling. De gemeente koos voor snelle realisatie met de nadruk op samenwerking. Raymond Schenk (hoofd afdeling Eigendom & Beheer) van de gemeente Steenbergen kijkt met een goed gevoel terug.
lees meer >

Antea Group: ‘Kurk: een nieuwe generatie kunstgras’ 

Als het gaat om de aanleg van kunstgrasvelden, biedt Antea Group Sport totaalconcepten. Van ontwerp tot advies, van realisatie tot beheer. Bij  VV Steenbergen legde Antea Group een modern ‘kurkveld’ aan.
lees meer > 

Over Antea Group Sport

Antea Group Sport draagt al ruim 60 jaar haar steentje bij aan kwalitatief goede sportaccommodaties. Wij verzorgen de realisatie en het onderhoud van jouw sportaccommodatie. Maar ook voor een goed advies of een toekomstvisie ben je bij ons aan het goede adres. Of het nu gaat om een tennisbaan of een voetbalveld, of om een compleet nieuw sportpark: wij staan in de startblokken.