Beste ingenieursbureau adviesbureau internationaal Nederland

Over Antea Group

Antea Group: Understanding today. Improving Tomorrow.

Antea Group is een internationaal opererend ingenieurs- en adviesbureau. Met ruim 3.100 medewerkers zijn wij wereldwijd actief. Antea Group combineert strategisch denken en multidisciplinaire kennis met technische expertise en pragmatisch handelen. Hierdoor bieden wij effectieve en duurzame antwoorden op de uitdagingen van onze opdrachtgevers. We hebben vestigingen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Afrika en Azië. Via de Inogen-alliantie van milieuadviesbureaus is het bereik van Antea Group zo goed als wereldwijd.

Volg ons op LinkedIn ->

Antea Group in Nederland

Onder de naam Oranjewoud groeiden we uit tot een veelzijdig en onafhankelijk partner voor bedrijfsleven én overheden. Als Antea Group zetten we deze expertise ook mondiaal in. Door hoogwaardige kennis te combineren met een pragmatische aanpak maken we oplossingen haalbaar én uitvoerbaar. Doelgericht en met oog voor duurzaamheid. Op deze manier anticiperen we op de vragen van vandaag en de antwoorden van de toekomst.
Al meer dan 65 jaar. Vol trots en plezier. 
Lees ons verhaal -->

Locaties

Antea Group Nederland werkt vanuit de volgende locaties.
Bekijk de locaties -->

Ambitie

Antea Group wil een toonaangevend partner zijn bij het ontwikkelen en toepassen van duurzame en integrale oplossingen in onze leefomgeving. Wij nemen onze verantwoordelijkheid door onze kennis in te zetten voor een volhoudbare toekomst. Vol trots en met plezier.

Duurzaamheid

Duurzaamheid, een essentieel thema dat de komende jaren moet zorgen voor continuïteit van de Antea Group-organisatie. Hoe? Door balans te vinden tussen de 'drie P's: 'Profit, People en Planet. 
Lees meer over onze missie op het gebied van duurzaamheid -->

Antea Group mAGazine

In ons magazine gaan we dieper in op de thema's waar wij binnen opereren. We laten zien waar we aan werken, wat ons bezig houdt. Op zoek naar nieuwe perspectieven.
Bekijk de laatste edities van ons mAGazine -->

Businesslijnen

Antea Group opereert in Nederland vanuit zes businesslijnen die in staat zijn om een (samengestelde) bijdrage te leveren aan de meest optimale oplossing voor de klant.
Lees meer over onze businesslijnen -->

Antea Group internationaal

Als Antea Group zijn wij mondiaal actief. Ook buiten Nederland kunnen opdrachtgevers een beroep doen op onze kennis. Van Colombia tot Frankrijk, van India tot de Verenigde Staten: overal ter wereld bieden wij kennis, producten en diensten die passen bij de specifieke opgaven van een land of regio.  
Naar onze internationale website -->

Bedrijfscode

Antea Group werkt op basis van de volgende kernwaarden: ondernemend, mensgericht, ontwikkeling en karakter. Deze waarden bepalen hoe het bureau en de medewerkers zich in relatie tot de omgeving en ten opzichte van elkaar opstellen en gedragen. 
Lees meer over de bedrijfscode van Antea Group -->