Polytan TARTAN Gold

Polytan TARTAN Gold

Businesslijnen:
Tags:

Een Polytan TARTAN Gold toplaag kan geïnstalleerd worden op een waterdoorlatende asfaltondergrond. Daarmee is dit dé opstap van een gespoten of een sandwichbaan naar een (composiet) volkunststofbaan. In sporteigenschappen sluit de Polytan TARTAN Gold optimaal aan bij sporttechnische eigenschappen van een volkunststofbaan. De baan heeft een lange levensduur is erg duurzaam.

Polytan TARTAN Gold is geheel naadloos en volledig getest op sportdemping, veerkracht, wrijving, loopcomfort en spike-bestendigheid. Polytan TARTAN Gold bestaat uit een waterdoorlatende, polyurethaan gebonden basislaag van rubbergranulaat. Op deze basislaag wordt een waterondoorlatende polyurethaan (2 lagen van elk ca. 5 mm) aangebracht. De oppervlaktelaag wordt, net als bij Polytan M, nog in vloeibare toestand, afgestrooid met E.P.D.M.-granulaat.

De speciale receptuur van Polytan TARTAN Gold zorgt voor de hoogste kwaliteit atletiekbanen. De ervaring heeft geleerd dat de banen erg 'snel' zijn en dus bijzonder geschikt voor de top van de internationale atletiekcompetitie.