Van der Heide Groep

Van der Heide Groep
Bescherming voor mens, milieu en infrastructuur

Of het om ICT-infrastructuren, gebouwen of waterbouwkundige constructies gaat; uw veiligheid staat altijd voorop. De eisen en richtlijnen omtrent (elektrische) veiligheid worden steeds scherper. Wij beschermen mens, milieu en infrastructuur en bieden overheden en ondernemingen de mogelijkheid om infrastructuren en bouwwerken optimaal te beveiligen en om onderhoudskosten structureel te reduceren. Hoogwaardige elektrotechnische producten en diensten is de kern van ons aanbod.

Bliksembeveiliging
Van der Heide Bliksembeveiliging is marktleider in het bieden van maatwerkoplossingen en -diensten voor beveiligingssystemen. Met behulp van veiligheids– en continuïteitsanalyse wordt een geïntegreerd systeem samengesteld om een veilige omgeving te creëren voor uw medewerkers en uw productieproces te continueren. Door gebruik te maken van het Nuveau© (nulmetingveiligheidsniveau) helpen wij u te bepalen welke elementen - detectie, protectie en/of inspectie - nodig zijn om te voldoen aan de gewenste mate van beveiliging.

Opleidingen & Inspecties
Van der Heide Opleidingen & Inspecties richt zich met haar dienstverlening op een veilige bedrijfsvoering van technische installaties, ten gunste van rendement en continuïteit. De belangrijkste uitgangspunten worden geformuleerd door de Arbowet, NEN 1010, NEN 3140 en NEN 3840. Elementen die uw bedrijfsvoering bepalen:

  • een heldere organisatie - wij geven u advies en/of periodieke ondersteuning
  • de vakbekwame mens - wij verzorgen de opleiding om veilig te werken
  • de veilige installatie - wij toetsen uw bedrijfsinstallaties en rapporteren bevindingen

Kathodische Bescherming
Van der Heide Kathodische Bescherming heeft jarenlange ervaring in de bescherming van objecten tegen corrosie door kathodische bescherming (KB). Een afdoende bescherming van doorgaans in de bodem liggende objecten tegen corrosie en de corrosie beheersing van inwendige processystemen vraagt in hoge mate om gespecialiseerde vakkennis en ervaring.
Wij realiseren zowel direct maar ook als subsupplier wereldwijd projecten inclusief de bijbehorende inspecties en rapportages.