Low Car Diet

Low Car Diet #1 Met de trein naar Deventer

5 oktober 2017

Van 2 oktober t/m 3 november doet Antea Group weer mee met het Low Car Diet: de grootste duurzame mobiliteitswedstrijd van Nederland. Het doel is om in 30 dagen zoveel mogelijk duurzame kilometers te maken. Deelnemers gebruiken (in plaats van vervuilende auto’s) e-bikes, (deel)fietsen, elektrische-/deel-auto’s en openbaar vervoer. Onze bloggers delen hun ervaringen met het Low Car Diet.

Vandaag met de trein naar Deventer. Om 10 voor 6 m’n bed uit, om 5 voor 7 met de Sprinter naar Hilversum en daar verder met de internationale trein richting Berlijn (zal ik lekker blijven zitten).

Zoevend over het spoor heb ik twee rapporten doorgenomen. Als eerste de auditrapportage van DNV-GL, die de avond ervoor binnenkwam. Goed om de dag mee te beginnen... Daarnaast het concept Plan van Aanpak van de studenten Hans en Chris. Zij gaan helpen om de managementreview op onderdelen te verbeteren. Kunnen we mooi een van de bevindingen vanuit de audit mee aanpakken! 

Het was nog lekker rustig in de trein. Als ik dan om half negen met de fiets op kantoor Deventer arriveer, heb ik toch mooi al ruim een uur gewerkt en dat zonder CO2 uit te stoten! En ik was niet de enige.