Archeologie bij omgevingsvergunning en bouwplannen

Archeologie bij omgevingsvergunning en bouwplannen

Archeologie kan de planning en uitvoering van uw ruimtelijke inrichtingsplannen beïnvloeden. Antea Group adviseert u over de meest efficiënte manier van omgaan met archeologische resten.

Bij de bouw van een enkele woning of een gehele woonwijk, de aanleg van wegen of ontgrondingen: archeologie kan de planning en uitvoering van uw ruimtelijke inrichtingsplannen beïnvloeden. Antea Group adviseert u over de meest efficiënte manier van omgaan met archeologische resten met als doel: een goed beschermd bodemarchief zonder de realisatie van ontwikkelingen te vertragen. 

Uw voordeel
Archeologen van Antea Group hebben ruime ervaring met het adviseren over en het uitvoeren van archeologisch onderzoek. De verschillende fasen binnen het archeologisch onderzoek worden in nauw overleg met u besproken zodat u weet waar u aan toe bent en optimaal kunt anticiperen. Dat verkleint de kans op vertragingen en onvoorziene kosten.

Combineren maakt efficiënt
Als veelzijdig adviesbureau combineren wij onze archeologische diensten met een grote verscheidenheid aan disciplines en werkvelden. Door archeologische activiteiten te integreren met ecologisch en milieukundig onderzoek of bodemsanering bespaart u als opdrachtgever tijd én kosten.  

Meer informatie:

Robert Zuurbier
Telefoon:  (06) 53 93 56 83
E-mail: archeologie@anteagroup.com
Hans Koopmanschap
Telefoon: (0162) 48 71 63
E-mail: archeologie@anteagroup.com