De App Burgerschouw

De App Burgerschouw

Businesslijnen:
Tags:

Uw bewoners betrekken bij de openbare ruimte? Steeds meer gemeenten zetten de App Burgerschouw in bij hun bewonersschouw. Met een smartphone of tablet beoordelen bewoners de kwaliteit van de openbare ruimte. "Een belangrijke graadmeter voor ons kwaliteitsniveau, snel, simpel en reuze gemakkelijk", aldus gemeente Zoetermeer.

Eén druk op de knop
Met deze App beschikt u als gemeente over een modern instrument om burgers te betrekken bij de eigen leefomgeving. Met één druk op de knop heeft u inzicht in de kwaliteitsbeleving van uw burgers. U bespaart aanzienlijk veel tijd en kosten met het verwerken en analyseren van alle gegevens. Burgers meten met de App Burgerschouw zelf op eenvoudige wijze de kwaliteit van de buitenruimte. Met een smartphone of tablet kent de burger scores toe aan de kwaliteit van de buitenruimte. De bediening is zoals je van een App gewend bent: aanwijzen, swipen en klaar!

App Burgerschouw en beheersoftware GBI
Deze App sluit aan bij de beheersoftware van Antea Group, GBI. De resultaten uit de App kunnen in GBI worden geanalyseerd en gepresenteerd. Daarnaast is er de mogelijkheid, wanneer u geen gebruik maakt van de beheersoftware van Antea Group, om de App als zelfstandige applicatie te gebruiken.

Schouwen: leuk en gemakkelijk
Kortom, de App Burgerschouw maakt het schouwen een stuk leuker en makkelijker voor zowel de burger als de gemeente. Zo denkt de verantwoordelijk wethouder van Steenwijkerland er ook over: "De app is gebruiksvriendelijk, snel en eigentijds. Gegevens worden meteen verzameld. Op deze manier wordt het schouwen een stuk makkelijker."

De App Burgerschouw helpt organisaties in het streven naar een Smart Public Space.