trendrapport beheer openbare ruimte

Trendrapport Beheer Openbare Ruimte

Hoe tevreden zijn burgers over de kwaliteit van de openbare ruimte? Welke beleidsthema’s vinden bestuurders belangrijk en hoe ontwikkelen de kosten voor het onderhoud van wegen zich? Het trendrapport Beheer Openbare Ruimte geeft antwoord op deze én andere vragen.

Gemeenten vergelijken

Het trendrapport is de uitkomst van de landelijke benchmark Beheer Openbare Ruimte van Antea Group 2016/2017 in combinatie met een online enquête onder gemeentes. Het rapport biedt inzicht in de trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied beheer. Dit doen we vanuit het gezichtspunt van bestuurder, gebruiker en beheerder.

Beleid evalueren en opstellen

Daarnaast gaat het trendrapport in op verschillende beheerprocessen en bestuurlijke thema’s. Denk aan de opkomst van assetmanagement, duurzaamheid en de vervangingsopgave. We lichten deze ontwikkelingen toe en schetsen de trends voor het beheer van de openbare ruimte. Hiermee biedt het trendrapport waardevolle informatie voor het evalueren én opstellen van uw beleidsnota’s en beheerplannen.

rapport eigen gemeente

Leden van de Benchmark BOR ontvangen jaarlijks een rapport waarin we alle prestaties op een rij zetten. De eigen gemeente wordt daarin vergeleken met andere relevante gemeenten. Weet waar je staat . En waar je kunt verbeteren.

Interesse in de infographic of de trendrapportage?

Vul dit formulier in en je kunt meteen de infographic en trendrapportage downloaden.