advies best value opdrachtgever inschrijver

Maatwerk advies

Best Value training en begeleiding

Best Value is een samenwerkingsvorm die velen nog onbekend is. Het biedt voordelen om efficiënt en effectief diensten in te kopen of projecten uit te voeren. Waar moet je als opdrachtgever op letten? En als je inschrijft op een Best Value tender, wat betekent dit dan? En voor de tenderschrijvers: wat is er belangrijk bij een Best Value dossier?

Waar moet ik als opdrachtgever op letten?

Wanneer kies je voor Best Value? Waar moet je als opdrachtgevende partij op letten, welke procedures moet je volgen en hoe verhoudt Best Value zich tot aanbestedingswetgeving? Vragen waar we je graag mee helpen. We leggen uit, doen voor en begeleiden. En wijzen je op de valkuilen en risico's op basis van actuele kennis en juridische kaders.

Wat betekent het voor mij als inschrijvende partij?

Is Best Value weer een nieuw probeersel van je klant? Of een uitstekend middel om expertise te vinden? Want daar draait Best Value om. En de expert, dat ben jij. Maar hoe werkt dat? Wat zijn prestaties? En kansen? En wat is er zo bijzonder aan de interviews? En is deze klant of project een investering wel waard? We leggen je graag uit wat de essentie is van de theorie, hoe dat in jouw project zou kunnen helpen en bovenal, waar je op moet letten bij de inschrijving. Met concrete tips en tricks. 

Hoe schrijf ik een Best Value tender?

Een 'EMVI' plan schrijven is voor jou geen probleem. Maar wat is er belangrijk bij een Best Value dossier? Wat betekenen Best Value termen als 'dominant', metrics' en 'VPI's'? En belangrijker, hoe krijg ik mijn aanpak op papier? We helpen je graag. Onze tenderschrijvers zijn Best Value gecertificeerd en weten exact wat wel - en juist - niet Best Value 'proof' is. Je bent de inhoudelijk expert en bedenkt de aanpak voor het project. Onze tenderschrijver zet het op papier, wijst je op de noodzakelijke onderbouwende bewijzen uit het verleden en zorgt voor een inschrijvingsgereed dossier.          

Klik hier om meer informatie aan te vragen