BIGr: Bewust(er) in gebouwen

BIGr: Bewust(er) in gebouwen

Met BIGr krijgt u er een neus voor

Energie besparen, tijd en geld optimaal benutten, verduurzamen. Het bewust(er) bouwen en beheren van gebouwen houdt steeds meer organisaties bezig. Logisch, want er valt veel te winnen, maar als je niet op past ook veel te verliezen.

Businesslijnen:
Tags:

The BIGr picture is het gedachtengoed dat Antea Group hiervoor inzet. En wat er allemaal onderdeel is van dit grotere plaatje bepaal je samen met een adviseur van Antea Group. Door onze ervaring in het beheer van gebouwen weten we precies welke vragen je beantwoord moet hebben om een gedegen keuze te maken in het verwerken van duurzaamheid in jouw gebouwen.

Wij (onder)zoeken, vinden, leren, kijken vooruit en zorgen dat je slim kunt zijn, daar waar het het minst wordt verwacht. Zonder al te veel moeite maken wij je onderdeel van the BIGR picture.

Maar welke oplossing past bij jouw gebouwenbestand, ambities én budget? Welke investering is zinvol, en welke niet? En hoe zit het eigenlijk met wetten en regels? 

De BIGr Picture

BIGr maakt verduurzamen en besparen een stuk eenvoudiger dan je op voorhand zou denken.
BIGr staat voor Bewust(er) In Gebouwen. Een integrale aanpak die antwoord geeft op al je vragen én je in staat stelt om slimme keuzes te maken als het gaat om verduurzamen en besparen. Een kwestie van Groot DENKEN, bewust DOEN: BIGr dus.

Meer weten over BIGr?

Maak hier een afspraak >

Dit doet BIGr voor jou

> BIGr Besparen

Hoe realiseer ik met kleine aanpassingen, grote besparingen? 
Gaan ’s avonds in jouw kantoorgebouw alle lichten aan, terwijl alleen de schoonmaakploeg op etage drie nog aan het werk is? Zonde! Door alleen al de installaties opnieuw in te regelen op basis van het gebruik, bespaar je duizenden euro’s. Uiteraard speuren we ook andere bespaarkansen op en komen met slimme oplossingen. 

> BIGr Leren

Met welke wettelijke en eisen moet ik rekening houden?
Wetten en regels. Ze veranderen snel en hebben impact op de investeringen die je wilt én moet doen. Antea Group loopt voorop in het wet-, regel- en subsidiewoud en wijst je de weg. Neem het Energieakkoord. Dit zorgt voor nieuwe eisen, maar opent ook nieuwe subsidiewegen. Wij vertalen het akkoord naar jouw situatie en helpen je slimme keuzes maken. 

> BIGr Onderzoeken

Ga ik voor een 10, of is een 8 ook voldoende?
Een gebouw ontwikkelen dat over dertig jaar volledig recyclebaar is? Het is mogelijk. Je kunt bestaande gebouwen of nieuwbouw ontzettend duurzaam maken, maar ook ontzettend duur. Maar past dit wel bij jouw organisatie? Of is ietsje minder ook voldoende? Antea Group onderzoekt en adviseert hoe je een passende invulling geeft aan je ambities.

> BIGr Inzicht

Voldoet de techniek in onze gebouwen nog wel? 
Installaties, licht en geluid, bouwconstructies en -materialen: in gebouwen huist enorm veel techniek. Elk onderdeel vraagt om een specialist. Maar er zijn ook mensen nodig die het grote geheel kunnen overzien. Antea Group heeft hiervoor de tools en de kennis in huis. Op het niveau van een gebouw én op dat van een hele gebouwenportefeuille. We smeden al deze kennis tot intelligente beheer- en ouderhoudsoplossingen. 

> BIGR Vooruit kijken

Wat moet ik op de lange termijn met mijn vastgoed? 
Het beheer en onderhoud van vastgoed is een kwestie van nú beginnen, maar ook denken aan de dag van morgen. Wij kijken met je mee. Niet door een glazen bol, maar wel aan de hand van ervaringscijfers en best practices. We maken plannen die hout snijden en denken mee in jouw belang.