Bodembescherming

Bodembescherming

Antea Group biedt een totaalpakket op het gebied van bodembescherming. Van initiatief naar realisatie tot beheer en onderhoud; met Antea Group ben je zeker van een gestructureerde, deskundige en kostenefficiënte aanpak.

Bedrijfsactiviteiten die een mogelijk gevaar vormen voor de bodemkwaliteit vragen om gerichte preventie. Je kunt bij ons terecht voor een totaalpakket, maar wij bieden uiteraard ook ondersteuning bij één of meerdere onderdelen. De adviseurs van Antea Group hebben uitgebreide expertise en ervaring over integrale advisering bij bedrijven en overheden. Onze kennis zetten wij in van ontwerp tot en met realisatie van het project. Daarbij zorgen wij voor een kostenefficiënte aanpak, waarbij we op zoek gaan naar structurele oplossingen voor de problematiek. Binnen onze oplossingen staan maatwerk, duurzaamheid en kwaliteit centraal. 

Antea Group werkgebieden en diensten:

  1. Milieustraten (en gemeentewerven)
  2. Stortplaatsen
  3. Tankstations
  4. Industriële vloeren en bedrijfsvloeren in gebouwen
  5. Inrichtingen voor op- en overslag
  6. Wasplaatsen
  7. Vloeistofdichte en vloeistofkerende voorzieningen
  8. Inspecties vloeistofdichte en -kerende voorzieningen

Antea Group heeft meer dan 25 jaar ervaring in huis. Wij werken onder meer voor gemeenten, Rijkswaterstaat, afvalverwerkingsbedrijven, oliemaatschappijen als Shell, BP en Texaco en industrieën zoals NAM, AkzoNobel, SABIC en DSM.

Downloads: