Bodemsanering

Bodemsanering

Antea Group bundelt de expertises van verschillende eigen onderdelen, van (nader) onderzoek, sanering- en vergunningtrajecten tot ontwerp en uitvoering van bodemsaneringen. Wij zijn partner in het gehele traject van bodemsanering. Combinaties met archeologie, bouw- en woonrijp maken of verdere ontwikkelingen van de locatie zijn eveneens mogelijk.

Wanneer bodemverontreinigingen moeten worden aangepakt, bijvoorbeeld in het kader van (her)ontwikkeling, beschikt Antea Group over de expertise van onderzoek, sanering- en vergunningentrajecten tot ontwerp en uitvoering van bodemsaneringen. 

Wij zijn partner in de hele keten van bodemsanering. Conform de wens van onze klant brengen wij onze kennis in en bundelen wij onze krachten voor een totaaloplossing.

Antea Group kan u als totaalaanbieder volledig ontzorgen, maar we kunnen u ook bij één of meerdere onderdelen de helpende hand bieden. Wij werken onder meer voor gemeenten, provincies, oliemaatschappijen en andere multinationals, maar ook voor de locale ondernemer.