bodemsanering bouwrijp maken insitu sanering

Bodemsanering

Antea Group bundelt de expertises van verschillende eigen onderdelen. Van (nader) onderzoek, sanering- en vergunningtrajecten tot ontwerp en uitvoering van bodemsanering. Wij zijn partner in het hele traject van bodemsanering. Combinaties met archeologie, bouw- en woonrijp maken of verdere ontwikkelingen van de locatie zijn eveneens mogelijk.

Wanneer bodemverontreinigingen moeten worden aangepakt, bijvoorbeeld in het kader van (her)ontwikkeling, beschikt Antea Group over de expertise van onderzoek, sanering- en vergunningentrajecten tot ontwerp en uitvoering van bodemsaneringen. Wij zijn partner in de hele keten van bodemsanering. Conform de wens van onze klant brengen wij onze kennis in en bundelen wij onze krachten voor een totaaloplossing.

Hulp bij bodemsanering

Als totaalaanbieder kunnen wij jouw organisatie volledig ontzorgen. Maar we kunnen ook bij één of meerdere onderdelen de helpende hand bieden. We werken onder andere voor gemeenten, provincies, oliemaatschappijen en andere multinationals, maar ook voor de lokale ondernemer.

Onze experts zijn iedere dag op zoek naar de beste en meest efficiënte oplossingen op het gebied van bodemsanering. We hebben een nauwkeurige aanpak en gaan altijd grondig te werk. Dat mag je van ons verwachten.

Uitvoering bodemsanering

We weten raad met elke verontreiniging. Zo bieden we voor elke verontreiniging een saneringsoplossing: van conventionele ontgraving tot innovatieve in situ-oplossingen. We helpen van begin tot eind met een goed saneringsplan, tijdige vergunningaanvragen en meldingen, logistiek, overleg met het Bevoegd Gezag en efficiënte afvoer van grond- en afvalstromen. Hierdoor blijf je in control.