Bouw en Energie

Bouwkundige Diensten

Of jouw focus nu ligt bij de instandhouding van uw vastgoed of bij nieuwbouw of renovatie, businesslijn Bouw & Installaties biedt je de bouwstenen om huisvesting van A tot Z te optimaliseren. De volgende bouwkundige diensten bieden wij aan.

BREEAM-keurmerk: groene sterren voor gebouwen

Duurzaam ondernemen begint in eigen huis. Of eigenlijk: met eigen huis. Als duurzaam ondernemer kom je het beste tot je recht in een duurzaam gebouw.
Lees meer -->>

Bouwkostenadvies

Uw bouwwerk of renovatie realiseren binnen de financiële kaders? De specialisten van Antea Group staan voor u klaar om de bouwkosten te toetsen en bewaken van planvorming tot oplevering.
Lees meer -->

Bouwprojectmanagement

Het besluit om te bouwen of te renoveren zorgt voor veel extra werk. Dit betekent knopen doorhakken, de projectorganisatie coördineren en de voortgang bewaken.
Lees meer -->

Duurzaamheid: een kwestie van doen én volhouden!

Werken aan de wereld van morgen. Het is een opdracht die ons allemaal raakt. Samen kunnen we zorgen voor een toekomstbestendige leefomgeving.
Lees meer -->

Moderne contracten in de bouw

Opdrachtgevers gaan in veel gevallen over op geïntegreerde contractvormen. van Design & Build, Maintain  tot aan DBFMO contracten. Antea Group stelt de contracten en Programma's van Eisen op.
Lees meer -->

Van Beheer en onderhoud naar Assetmanagement

Zowel maatschappelijk vastgoed alswel commercieel vastgoed vormen de belangrijke pijlers in het primaire proces van de organisatie.
Lees meer -->