De NFPA 25 oplossing, ontwikkeld door brandveiligheidsspecialisten

De NFPA 25 oplossing, ontwikkeld door brandveiligheidsspecialisten

De effectiviteit en betrouwbaarheid van de brandbeveiligingssystemen blijven verbeteren door nieuwe technologieën en de enorme hoeveelheid beschikbare gegevens. Echter, een systeem is net zo effectief als het ITM (Inspection, Testing and Maintenance) programma dat gebruikt wordt om het functioneel te houden nadat het in gebruik is genomen.

Antea Group heeft een volledig functionele inspectie-, test- en onderhoudsoplossing ontwikkeld voor brandbeveiligingssystemen in olieraffinaderijen, tankopslagterminals, chemische fabrieken, energiecentrales, gasinstallaties, etc. De NFPA 25 ITM-oplossing draait op iEHS®, het robuuste, configureerbare en flexibele compliance management systeem van Antea Group.

Samen met onze klanten heeft Antea Group de NFPA 25 ITM-oplossing ontwikkeld waarmee drie belangrijke aspecten van compliance management kunnen worden beheerd: HSE, wettelijke vereisten en bedrijfszekerheid.

Gezondheid, Veiligheid en Milieu (HSE)

Brandbeveiligingsinstallaties zijn aanwezig om mensen en het milieu te beschermen tegen de schadelijke effecten van brand. Ze moeten te allen tijde functioneel zijn. U kunt volledig vertrouwen op een goed functionerende brandbeveiligingsinstallatie als onze oplossing is toegepast.

Wettelijke vereisten

Bent u op de hoogte van de wettelijke vereisten en verantwoordelijkheden met betrekking tot uw brandbeveiligingsinstallaties? Het feit dat het lokale bevoegd gezag wellicht niet actief handhaaft op doelmatig functioneren van aanwezige installaties, ontslaat de eigenaar niet van haar verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de systemen in goede staat zijn. Dit kan aantoonbaar worden gemaakt door aan de vereisten van NFPA 25 of een andere onderhoudsnorm te voldoen.

Bedrijfszekerheid

Spelen uw brandbeveiligingsinstallaties een essentiële rol voor uw bedrijfszekerheid? Een onverwachte calamiteit als een brand kan de financiële positie, het imago of het marktaandeel van een onderneming beïnvloeden. Wanneer brandbeveiligings-installaties deel uitmaken van uw risicomanagement, wilt u dat ze in de beste conditie zijn.

iEHS

iEHS is de volgende generatie van web-based milieu-, gezondheids-, veiligheids- en duurzaamheids managementsystemen. Alle installaties uit de NFPA 11 en NFPA 25 kunnen worden gevolgd in onze ITM oplossing. De data kan worden ontsloten via verschillende mobiele apparaten: mobiele telefoons, tablets of smart-glasses aan u en/of uw leveranciers. Daarmee is de data direct beschikbaar en kan eenvoudig worden bekeken op locatie. Het systeem stelt automatisch rapportages op met de gegevens die u nodig heeft om te volgen en beheren. Het systeem geeft u tevens de mogelijkheid om zelfstandig uw ITM systeem aan te passen aan uw eigen wensen.

Deze NFPA 25 oplossing zorgt dat u het functioneel borgen van uw brandveiligheidssystemen kunt plannen, volgen, controleren en beheersen. 

Bekijk ook onze video:

Downloads: