civiele werken techniek brug kunstwerken infra

Civiele techniek

Zodat je weet dat het gewoon goed gebeurt

De realisatie van civieltechnische projecten is nooit standaard. Een werk mag zo weinig mogelijk invloed hebben op de omgeving. Veiligheid staat voorop en mijlpalen en budgetten zijn allesbepalend. In Antea Realisatie vind je een partij die dit werk tot in de puntjes beheerst.

Realisatie civiele werken

Van Friesland tot Limburg; in binnenstedelijk of landelijk gebied: we organiseren, coördineren en realiseren civieltechnische werken van a tot z. Dit doen we voor overheden, ondernemers en bedrijven. Op basis van bestek, vraagspecificatie of in bouwteamverband. En om jou zekerheid te bieden dat het werk gewoon goed gebeurt, gaan we graag een resultaatsverplichting aan. We zijn gespecialiseerd in:

Specialist in civiele werken

Weten wat je moet doen, gebiedskennis, risico’s en kansen zien. Ervaring is belangrijk bij het realiseren van civieltechnische werken. Met onze projectleiders, werkvoorbereiders en vaklieden haal je specialisten in huis die elke situatie doorgronden. Daarnaast zal je merken dat onze mensen niet alleen hun vak verstaan, maar dat ze ook sterk zijn in communicatie, organisatievermogen en het nakomen van afspraken. 

En dan… Aan de slag

De realisatie van de buitenruimte vraagt om een doordacht plan. Met aandacht voor bereikbaarheid, veiligheid, omgeving en duurzaamheid. Wij vertalen jouw projectdoelstellingen naar slimme faseringen, goede logistieke oplossingen en efficiënte inzet van personeel en materieel. Met behulp van digitale communicatiemiddelen informeren we jou en je omgeving over de voortgang en de ontwikkelingen in een werk.

Slim, veilig en groen werken

Met Antea Realisatie kies je voor slim, veilig en groen werken. We zijn gecertificeerd voor de NEN-EN-ISO14001 en voor de hoogste trede van de CO2-Prestatieladder. Zo zijn alle onze medewerkers VCA-gecertificeerd en worden hierin elk jaar bijgeschoold. Maar ook op het gebied van informatieveiligheid (NEN-EN-ISO 2700) zijn we onderscheidend. Dit zie je terug in onze werkwijze en oplossingen.

Gebiedskennis en omgeving

Onze kennis van gebied, lokale wet- en regelgeving en stakeholders is veelomvattend. Kennis die we onder meer in zetten in de communicatie rondom projecten met omwonenden en stakeholders. Ook hierbij maken we gebruik van de nieuwste inzichten en tooling. Denk aan apps en IT-oplossingen.