Training Wegwijzer in contracten cursus opleiding

Training: Wegwijzer in Contracten

Er zijn veel contractvormen en voorwaarden beschikbaar. Van traditionele RAW tot UAV-gc, bouwteam of zelfs DBFM contracten. Maar welke past het beste bij welk soort project? Welke keuzes kun je maken? Welke veranderingen brengt dat met zich mee? Wat betekent dat voor de betrokkenen? En hoe kunnen we samenwerken?

Tags:

De actualisatie van de voorwaarden van de UAV-gc 2018, die in de maak is, gaat in op het verbeteren van het samenwerkingsproces tussen opdrachtgever, opdrachtnemer en adviesbureau, beter risico’s bij de goede contractpartij neer te leggen, voorkomen van vertragingen en uiteindelijk een beter realiseerbaar werk op te leveren, zonder vervelende discussies met de aannemer.

Heb jij de kennis die nodig is om zo'n samenwerking tot een goed einde te brengen? In één dag krijg je de basiskennis van contracten onder de knie, de actualisatie van de UAV-gc 2018 én handvaten om goed samen te werken in het bouwproces. 

Voor wie?

Iedereen die in een organisatie met contracten te maken krijgt. Direct betrokkenen, zoals projectleiders, uitvoerders, contractmanagers. Maar ook indirect betrokkenen (inkopers, intern opdrachtgevers, technisch specialisten).

Inhoud Wegwijzer in Contracten

De inhoud van deze ééndaagse cursus bestaat uit:

  • Soorten contract- en samenwerkingsvormen
  • Het proces van contractvorming
  • Aanbesteden op basis van prijs en kwaliteit
  • Samenwerken in de uitvoering

Het programma is interactief. Juist de ervaringen van de verschillende deelnemers zorgt voor reflectie om eigen keuzes te maken.

Incompany training

Deze training graag incompany plannen? Stuur ons dan een bericht met een indicatie van het aantal deelnemers en eventuele specifieke wensen. Wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.