BRO cursus training basisregistratie ondergrond

Cursus BRO

Basisregistratie Ondergrond

Inmiddels is ook tranche 2 van de Basisregistratie Ondergrond (BRO) van kracht. Sinds 1 januari 2018 lag de aandacht op de invoering van de wet in zijn algemeenheid en specifiek op de objecten die in tranche 1 ingewonnen en aangeleverd moesten worden. Is dit nog geen automatisme in jouw organisatie? Kom naar de workshop BRO om samen met andere gemeentelijke bronhouders te leren.

Om snel basiskennis te vergaren, inzicht in te krijgen en te leren van ervaringen van BRO-coördinatoren, organiseert Antea Group voor alle gemeentelijke bronhouders een workshop BRO.

De BRO kent veel facetten. Ondanks dat de informatie in de BRO voor velen een ver-van-mijn-bed-show is, raakt de BRO veel afdelingen in jouw organisatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je collega’s van het ingenieursbureau, projecten, water, milieu, bodem en ICT. De BRO heeft daarnaast ook implicaties voor de processen die leiden tot of gebruik maken van de BRO-gegevens.

Het programma

  • Achtergrond Basisregistraties
  • BRO
  • Krachtenveld analyse: Wie heb je nodig?
  • Procesgerichte casussen: Wie moet wat doen?

Na deze dag heb je je basiskennis BRO op orde en kun je met je eigen collega’s aan de slag in je eigen organisatie. Je ontvangt een hand-out van de getoonde dia’s en het resultaat van de krachtenveld analyse.

De workshop wordt geleid door twee docenten met ervaringen bij het invoeren en beheren van de BRO.

Locatie en datums

De workshop wordt op de volgende dagen en locatie aangeboden:
Donderdag 6 februari 2020 - Almere
Dinsdag 11 februari 2020 – Oosterhout
Donderdag 13 februari 2020 - Heerenveen

De workshop starten om 9 uur en zijn rond 12.30 uur afgelopen.

Aanmelden

Meld je aan voor één van bovenstaande datums via dit formulier

De uiterste inschrijfdatum is 1 week voor aanvang. Bij minder dan 10 deelnemers behouden wij ons het recht voor de workshop niet door te laten gaan en krijg je de mogelijkheid de cursus op een andere locatie te volgen.

Indien gewenst kan deze workshop op bij u op locatie gegeven worden.

Kosten

Per persoon € 395,00 exclusief BTW inclusief lunch na afloop.