Omgevingswet - opleidingen en trainingen

Omgevingswet - opleidingen en trainingen

De Omgevingswet dient de fysieke leefomgeving waar veel facetten van de samenleving een rol in spelen. Een integrale aanpak is ons devies.

Ook binnen uw organisatie krijgen veel disciplines te maken met de veranderingen die de Omgevingswet met zich mee brengt. Of het nu gaat om kennisontwikkeling, verandering van houding en gedrag of de consequenties van de Omgevingswet voor uw organisatie: Antea Group biedt cursussen, trainingen en opleidingen die u ondersteunen bij deze veranderingen.

Het aanbod van Antea Group is doelgroepgericht en modulair ingericht. Op deze wijze bieden wij u maatwerk naar uw specifieke behoefte. Van medewerker tot bestuurder, van debutant/junior tot expert. Het is ook mogelijk om de opleiding of training bedrijfsintern te geven.

De trainingen van Antea Group worden gegeven door trainers met een uitgebreide ervaring in het werkveld van visie- en planvorming, van ruimte en milieu, de stelselherziening, het omgevingsrecht, de organisatie en implementatie én die daarnaast een stevige didactische achtergrond hebben. Ook gastsprekers hebben een rol tijdens de trainingen.

Ons aanbod:

Schrijf je in en blijf op de hoogte van ontwikkelingen rondom de Omgevingswet.