schoolplein vervangen click play speeltoestel

Schoolplein inrichten

Een plein waar school én leerlingen lang plezier van hebben

Is jouw schoolplein aan vervanging toe? Of denk je aan de aanleg van een groen schoolplein? Met Antea Realisatie zorg je voor een plein waar iedereen nog lang plezier van zal hebben

Businesslijnen:
Tags:

Schoolplein aanleggen

Van de pleininrichting, de keuze voor speeltoestellen tot en met een vlekkeloze realisatie: we ondersteunen je in elke stap op weg naar een eigentijds schoolplein. Dit doen we voor kleinere en grotere pleinen. Goed om te weten dat we de kennis en ervaring ruimschoots in huis hebben. Zo hebben we onder meer schoolpleinen gerealiseerd in: 

Pleinconcept

Je hebt een budget gereserveerd. Misschien zelfs al ideeën en schetsen op papier gezet. En nu…? Goed om te weten dat we je verder helpen om tot een haalbaar en maakbaar pleinconcept te komen. We denken mee over wat er binnen jouw budget en situatie mogelijk is. En we vertalen je ideeën en wensen naar een technisch ontwerp. 

Speeltoestellen schoolplein

Voor de pleininrichting kun je kiezen uit vele verschillende speeltoestellen en -concepten. Maar hoe besteed je het budget optimaal? Welke materialen zijn duurzaam en onderhoudbaar? Welke toestellen blijven aantrekkelijk én welke ondergrond past hier het beste bij? Antea Realisatie helpt met de keuze voor speeltoestellen. 

Click & Play: afwisselend en dynamisch schoolplein

Wat maakt een schoolplein uitdagend? Onderzoek wijst uit dat dit pleinen zijn die geschikt zijn voor meerdere doelgroepen en functies. Het Click & Play Concept biedt die flexibiliteit. Click & Play is een kliksysteem onder het pleinoppervlak. Hiermee kun je speeltoestellen en meubilair eenvoudig wisselen. In het ene seizoen een pannakooi, in het andere een outdoor-fitness. Of zorg elk schooljaar opnieuw voor een fris aanbod. 

Groen schoolplein

Een speel- en leerlandschap creëren rondom school: met planten, struiken en bomen? Een groen schoolplein waar kinderen weer in contact komen met de natuur. Waar geklauterd en geklommen kan worden. Met een groen speelplein kies je voor natuurlijk spelen, ontdekking, veelzijdigheid en biodiversiteit. Goed om te weten dat Antea Realisatie helpt om je schoolplein te vergroenen. 

En dan… Aan de slag

De realisatie van een schoolplein vraagt om een doordacht plan. Met zoveel mogelijk oog voor efficiëntie en veiligheid. En met minimale overlast voor leerlingen. We vertalen doelstellingen naar slimme faseringen, goede logistieke oplossingen en efficiënte inzet van personeel en materieel. We realiseren schoolpleinen in bouwteamverband. Dit betekent dat we tijdens het ontwerp én de inrichting samen met jou optrekken om tot een optimaal resultaat te komen. 

Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid

Onze specialisten werken volgens de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Zo zijn alle onze medewerkers VCA-gecertificeerd en worden hierin elk jaar bijgeschoold. Met Antea Realisatie kies je ook voor duurzaam. We zijn NEN-EN-ISO14001 en NEN-EN-ISO 9001 gecertificeerd en staan op de hoogste trede van de CO2-Prestatieladder. Daarnaast zijn we C+ gecertificeerd voor de Groenkeur norm. Dit zie je terug in onze werkwijze en oplossingen.