speeltuin aanleggen wijk park school click & play

Speeltuin aanleggen

Uitdaging voor alle leeftijdsgroepen, duurzaam én veilig

Denk je aan de aanleg of vervanging van een speeltuin? In wijk, park of recreatiegebied? Bij school of dagverblijf? Goed om te weten dat je met Antea Group een duurzaam, veilig en flexibel speelterrein realiseert.

Van a tot z

Van het technisch ontwerp, de terreininrichting tot en met een vlekkeloze realisatie: we ondersteunen je bij elke stap om tot een aantrekkelijke speelplek te komen. Van een speelterrein voor de allerkleinsten tot avontuurlijke speelzones voor oudere kinderen. We hebben onder meer speellocaties gerealiseerd in:

Speeltuin concept

Voor welk speelconcept kies je: klassiek, groen of avontuurlijk? En welke ondergrond, speeltoestellen en materialen passen hierbij? De inrichting van een speelterrein betekent keuzes maken. Uiteraard speelt budget hierin een belangrijke rol. Maar ook de wensen van omwonenden en gebruikers. Goed om te weten dat we de ideeën van jouw organisatie vertalen naar een haalbaar speelconcept én een technisch en definitief ontwerp. Voor grote en kleine oppervlakten.

Click & Play: afwisselend en dynamisch spelen

Wat maakt een speelplek aantrekkelijk? Onderzoek wijst uit dat dit locaties zijn die voor meerdere doelgroepen en functies geschikt zijn. Het Click & Play Concept biedt die flexibiliteit. Dit kliksysteem zorgt ervoor dat je speeltoestellen en meubilair eenvoudig kunt wisselen. In het ene seizoen een pannakooi, in het andere een outdoor-fitness. Of om het jaar een nieuwe opstelling van speeltoestellen. Zo zorg je voor een wisselend aanbod en een speelplek die relevant en uitdagend blijft.

En dan... Aan de slag

Midden in een woonwijk of als onderdeel van een gebiedsontwikkeling? Naast een school of midden in een park? Waar dan ook, de realisatie van een speelterrein vraagt altijd om een doordacht plan én een goede planning. Met zoveel mogelijk oog voor efficiëntie en veiligheid. Met minimale overlast voor de omgeving. Onze specialistische teams zorgen ervoor dat het goed gebeurt: van de ondergrond tot de plaatsing van de speeltoestellen. 

Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid

Onze specialisten werken volgens de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Zo zijn alle onze medewerkers VCA-gecertificeerd en worden hierin elk jaar bijgeschoold. Met Antea Realisatie kies je ook voor duurzaam. We zijn NEN-EN-ISO14001 en NEN-EN-ISO 9001 gecertificeerd en staan op de hoogste trede van de CO2-Prestatieladder. Daarnaast zijn we C+ gecertificeerd voor de Groenkeur norm. Dit zie je terug in onze werkwijze en oplossingen.