woonrijp maken bouwteam gebiedsontwikkeling

Woonrijp maken

Beeldbepalend in de buitenruimte

Voor de inrichting, de realisatie én het beheer van de buitenruimte vind je in Antea Realisatie een specialist bij uitstek. Onderwijsinstellingen, zorginstellingen en projectontwikkelaars in heel Nederland maken gebruik van onze expertise.

Allround in woonrijp maken 

Parkeerterreinen, speelplaatsen, parklandschappen: ze zorgen voor bereikbaarheid, leefbaarheid én waardeverhoging van jouw assets. De buitenruimte maakt de woonwijk, kantoor of onderkomen af én zegt alles over de uitstraling van jouw organisatie. Daar denken we graag in mee. In de afgelopen jaren realiseerden we de buitenruimtes van universiteiten, hogescholen, kantoren en ziekenhuizen:

Inrichten buitenruimte

We zijn specialist in het inrichten en aanleggen van de buitenruimtes. Met onze kennis van uitvoering, veiligheid, materiaalgebruik en gebruiksmogelijkheden geven we invulling aan jouw inrichtings-, groen- en onderhoudsplannen. Op basis van vraagspecificatie of schetsontwerp, maar ook turn-key. We gaan graag een resultaatsverplichting aan. Schakel ons in voor: 

Onze meerwaarde

Met onze projectleiders, werkvoorbereiders en vaklieden haal je buitenspecialisten in huis die elke situatie doorgronden: die risico’s en kansen zien. Daarnaast zal je merken dan onze mensen niet alleen hun vak verstaan, maar dat ze ook sterk zijn in communicatie, organisatievermogen en het nakomen van afspraken. Niet voor niets dat we vaak gevraagd worden om in bouwteamverband mee te werken. 

En dan... Aan de slag

De realisatie van de buitenruimte vraagt om een doordacht plan. Met aandacht voor bereikbaarheid, veiligheid, omgeving en duurzaamheid. We vertalen jouw doelstellingen naar slimme faseringen, goede logistieke oplossingen en efficiënte inzet van personeel en materieel. Met behulp van digitale communicatiemiddelen informeren we jou en je omgeving over de voortgang en de ontwikkelingen. 

Flexibel als het moet

De realisatie van een buitenruimte loopt vaak parallel aan andere werkzaamheden en deelprojecten. Een tegenvaller bij de één, heeft vaak gevolgen voor de ander. Goed om te weten dat we in deze situaties de betrokkenheid voelen en de verantwoordelijkheid nemen om tot een oplossing te komen. Ook hierin gaan we voor samenwerking en oplossingen die 'best-for-project' zijn.  

Beheer en onderhoud buitenruimte

Een betrokken partij gezocht voor het beheer en onderhoud van buitenruimte? Vaklieden die klaar staan wanneer dat nodig is? Die met je meedenken over aanpassingen of uitbreidingen? Van groen tot infrastructuur: met onze beheerteams zorg je voor efficiënt beheer, slimme keuzes. Kortom, een buitenruimte die past bij jouw ambities, bedrijfsvoering en uitstraling.