GIS GISconnect wat is GIS data analyse

GISconnect

Helder inzicht in project- en andere data op de kaart

De projecten voor onze opdrachtgevers gaan met steeds grotere hoeveelheden data gepaard. Een heldere visuele representatie van deze vaak complexe informatie helpt het menselijk oog om inzicht te krijgen in de datastroom. Dit vraagt om een slimme aanpak voor het managen, aanpassen en ontsluiten van projectdata. Met GISconnect heeft Antea Group een gedegen oplossing in huis.

Businesslijnen:
Tags:

Wat is GISconnect?

GISconnect biedt oneindig veel mogelijkheden om project- en ruimtelijke data te koppelen aan geografische kaarten. Zo kan vrijwel alle denkbare informatie overzichtelijk op de kaart worden gezet. Denk aan de ligging van kabels en netwerken of inspectiegegevens en projectdocumentatie (plannen, ontwerpen en vergunningen) rondom de ontwikkeling van een snelweg. Met smartphone of tablet kunt u al die gegevens 24/7 bekijken, aanpassen of verrijken. Overzichtelijk en aantrekkelijk om mee te werken.

Hoe werkt GISconnect?

Uw projectdata wordt op abonnementsbasis ondergebracht in onze serveromgeving: goed beveiligd en altijd snel toegankelijk. Vervolgens is het een kwestie van maatwerk, waarbij uw GISconnect omgeving volledig wordt ingericht op uw wensen en voorkeuren. Wilt u projectdata raadplegen via een kaart? Via een dashboard data selecteren en vergelijken? Of een oplossing waarmee u in het veld handmatig data kunt muteren? Wij ontrafelen processen en data en ontwikkelen voor elke klantvraag een passende GISconnect oplossing.