Incidentenmanagement bij calamiteiten

Incidentenmanagement bij calamiteiten

24/7 preventie en opvolging bij milieu incidenten

Afvalstoffen die vrijkomen, een chemiebrand, oliesporen of de dreiging van een bodemverontreiniging: milieucalamiteiten zijn er in vele soorten en maten. Snel en adequaat ingrijpen bij incidenten kan veel leed voorkomen. Met het incidentenmanagement van Antea Group heb je een team van specialisten achter de hand dat, indien nodig, binnen twee uur ter plekke is om eerstelijns werkzaamheden uit te voeren.

Preventie incidenten

Het programma dat wij bieden is meer dan een dienst om incidenten te bestrijden, wij kijken ook naar preventieve maatregelen. Onze specialisten analyseren en inventariseren risico’s en stellen scenario’s en noodplannen op. Daarnaast zijn wij op de hoogte van wet- en regelgeving, rechten en plichten. Hiermee zorgen wij ervoor dat je maximaal bent voorbereid op een calamiteit.

Als een calamiteit zich voordoet

Elk bedrijf heeft zijn eigen dynamiek. Wij richten ons incidentenmanagement daarom in op basis van uw milieurisico’s en bedrijfsvoering. We hebben hierdoor altijd de juiste specialist klaar staan.

24/7 oproepbaar

Je kunt 24 per dag, 7 dagen per week een beroep doen op ons via een rechtstreeks telefoonnummer. Indien nodig is er binnen 2 uur een specialist ter plekke om eerstelijns werkzaamheden uit te voeren. De maatregelen die we nemen, gaan altijd in nauw overleg met jou, de betrokken hulpinstanties en het bevoegd gezag.

Veelzijdige expertise

Het incidentenmanagement dat wij bieden is een samenwerking tussen Antea Group en Strukton. Dankzij deze samenwerking bieden we uitgebreide kennis en ervaring als het gaat om milieu, bodem en veiligheid, maar ook goede contacten met de bevoegde gezagen. Shell Rijswijk, Total Frankrijk, Q8KPE, Westland Infra, Enexis, ProRail, BP Benelux, Cofiroute, RRP en Hasco maken al gebruik van onze dienst.