Auditorspoule

Auditorspoule

Als opdrachtgever is uw rol binnen geïntegreerde contracten er één op gepaste afstand. Maar hoe houdt u toch zicht op voortgang, kwaliteit en processen? Antea Group beschikt over een poule van Lead-auditors die u helderheid verschaffen door middel van kwaliteitsaudits of toetsingen op basis van systeemgerichte contractbeheersing (SCB).

Het uitvoeren van een kwaliteitsaudit of SCB-toets is een onafhankelijke beoordeling van de werking van een (kwaliteit)systeem, een proces of een risicovol geachte activiteit. Hiervoor verzamelt een (lead) auditor tijdens een audit objectief bewijs. Deze audits en toetsen vormen de basis van een succesvolle en transparante beheersing van uw project of contract.

Auditorspoule

Antea Group beschikt over een poule van 11 gecertificeerde lead-auditors die ruime ervaring hebben met het uitvoeren van audits. Zij zijn bekend met het auditeren van organisaties, processen en contracteisen. Onze lead-auditors verzorgen audits voor u vanaf start tot finish: van intake tot advies over de consequenties van bevindingen.

Een eenduidige aanpak in SCB

We bieden u een eenduidige aanpak die zich richt op het leveren van kwalitatief goede en herkenbare producten. Voor het uitvoeren van kwaliteitsaudits hanteren de lead-auditors onze in eigen huis ontwikkelde Werkwijzer SCB. En we zorgen ervoor dat onze mensen hun kennis en ervaring met elkaar delen. Hiermee geeft Antea Group kwaliteitscontrole een bestendige plek binnen het proces van SCB en past het in onze visie met betrekking tot Risicogestuurd werken.

Op meerdere niveaus

Bewust loslaten betekent dat je je bewust moet zijn van wat je vast wilt houden. De lead-auditors van Antea Group maken het mogelijk om flexibel en doelgericht op meerdere niveaus hoogwaardige audits uit te voeren. Samen met u, gericht op een succesvolle en transparante beheersing van uw project of contract. 

Meer weten of een Lead-auditor nodig? Kijk dan hier!