Onze Mensen

Onze Mensen

Antea Group is een internationaal opererend ingenieurs- en adviesbureau. Met meer dan 3.500 medewerkers verspreid over meer dan 100 kantoren wereldwijd bedienen wij opdrachtgevers zoals gemeenten, ontwikkelaars, bouwbedrijven, beleggers, woningcorporaties, zorginstellingen, energiemaatschappijen en assetmanagers. Dit zijn onze vastgoedjuristen en hun expertise:

Kim Bink

Kim is expert op het terrein van het omgevingsrecht (waaronder het natuurbeschermingsrecht), energierecht en projectontwikkeling. Zij adviseert en procedeert voor zowel overheden als private partijen.

Rachel Clarijs

Rachel adviseert over ruimtelijke ontwikkelingen met een focus op het bestuursrecht. Ze treedt op namens overheden en projectontwikkelaars.

Tom Vleeschhouwer

Tom is gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van project- en gebiedsontwikkelingen, aanbestedingsrecht, staatssteunrecht, huurrecht, vastgoedgerelateerd verbintenissenrecht en aansprakelijkheidsrecht.

Daphne van de Sande

Daphne adviseert over project- en gebiedsontwikkelingen, grondexploitatie, huurrecht en het aan het vastgoed gerelateerde verbintenissen- en aansprakelijkheidsrecht.