Seminar 'Terugdringen restdampen uit binnenvaartschepen' 2015

Seminar 'Terugdringen restdampen uit binnenvaartschepen' 2015

Download hier de presentaties

Op 15 september vond in het RDM Congrescentrum in Rotterdam het seminar Terugdringen restdampen uit binnenvaartschepen plaats. Het was de tweede keer dat dit seminar georganiseerd werd. Op deze pagina staan de presentaties die tijdens de dag gegeven zijn. Download ze onderaan de pagina.

De ochtend stond in het teken van de marktontwikkelingen. Tijdens diverse presentaties kwamen zowel de beleidsmatige als de technisch inhoudelijke ontwikkelingen aan bod. Toon Boonekamp gaf namens Antea Group een presentatie over VOS Keten: knelpunten en kansen binnen het Rotterdamse Havengebied. In de middag waren er diverse discussietafels. Daarnaast presenteerden bedrijven zich middels een impressie en/of daadwerkelijke installatie op de informatiemarkt.

Het programma bevatte onder andere de volgende onderdelen: Welkomstwoord van dagvoorzitter Mario Bakker (Provincie Zuid-Holland), Wonen en de haven (Gemeente Rotterdam), Resultaat inzet van de Quick Scan (Antea Group), Rondetafeldiscussies, Resultaat inzet stimuleringsregeling duurzaamheid (BFT / Vaporsol) en veel meer. 

Downloads

Download hier de presentaties die gegeven zijn tijdens het seminar: