gebiedsontwikkeling realisatie herinrichting riolering planontwikkeling

Realisatie - Gebiedsontwikkeling

Van schets tot realisatie

In Antea Realisatie vind je een allround partner voor gebiedsontwikkelingen. Of het nu gaat om een complexe stedelijke herinrichting of een ontwikkeling in het buitengebied: we staan voor een efficiënte en toekomstbestendige oplossing. Van het eerste schetsontwerp tot en met de realisatie. En als het even kan op basis van een resultaatsverplichting.

Een gebiedsontwikkeling staat nooit op zichzelf. Zeker complexere ontwikkelingen vragen om creatief maatwerk. Expertise die Antea Realisatie in huis heeft. Technisch specialisten, projectleiders, werkvoorbereiders; maar ook specialisten op het gebied van milieu, risico- en omgevingsmanagement. Zij vertalen jouw projectdoelstellingen naar slimme faseringen, goede logistieke oplossingen en efficiënte inzet van personeel en materieel.

Circulair, flexibel, duurzaam

Gebiedsontwikkelingen gaan steeds vaker hand in hand met oplossingen rondom klimaatadaptatie, smart mobility, stedelijke vergroening. Goed om te weten dat je bij Antea Realisatie de kennis en de ideeën vindt om invulling te geven aan deze opgaven. Denk aan de realisatie van duurzame verlichting, flexibele infrastructuren of de combinatie van groenvoorzieningen met waterbergingen. 

Allround in gebiedsontwikkeling

Schakel ons in voor:

Onze meerwaarde

Met onze projectleiders, werkvoorbereiders en vaklieden haal je specialisten in huis die elke situatie doorgronden: die risico’s en kansen zien. Met aandacht voor bereikbaarheid, veiligheid, omgeving en duurzaamheid. Daarnaast zal je merken dat onze mensen niet alleen hun vak verstaan, maar dat ze ook sterk zijn in communicatie, organisatievermogen en het nakomen van afspraken. Niet voor niets dat we rondom gebiedsontwikkelingen vaak gevraagd worden om in bouwteamverband mee te werken.

Slim, veilig en groen werken

Met Antea Realisatie kies je voor slim, veilig en groen werken. We zijn gecertificeerd voor de NEN-EN-ISO14001NEN-EN-ISO 9001 en de hoogste trede van de CO2-Prestatieladder. Zo zijn al onze medewerkers VCA-gecertificeerd en worden hierin elk jaar bijgeschoold. Maar ook op het gebied van informatieveiligheid (NEN-EN-ISO 27001) zijn we onderscheidend. Dit zie je terug in onze werkwijze en oplossingen.

Expert in gebiedsontwikkeling gezocht?
Neem contact op met één van onze experts.