In-situ sanering

In-situ sanering

Antea Group is gespecialiseerd in het uitvoeren van in-situ saneringen. Dit betreft extractieve, biologische, chemische én thermische technieken. Hiervoor werken we samen met HMVT.

De verontreiniging wordt op locatie aangepakt, zonder de grond te ontgraven. We passen in-situsanering vooral toe bij lastige verontreinigingen in de ondergrond. Antea Group heeft jarenlange kennis en expertise om kleine en grote werken binnen een strakke tijdsplanning uit te voeren. Voor een in-situsanering werken we samen met HMVT. We bieden vernieuwende milieutechnische oplossingen op maat voor bodem- en grondwatersanering én voor zuivering van water- en luchtstromen.

HMVT

Als allround bodemsaneerder met bijna 30 jaar internationale ervaring biedt HMVT oplossingen op maat. Ruim 30 jaar geleden zijn zij begonnen als één van de eerste bedrijven met in-situ bodemsaneringen. Met een echte passie voor techniek en milieu is HMVT steeds verder uitgebouwd. De experts zijn iedere dag op zoek naar de beste en meest efficiënte oplossingen op het gebied van bodemsanering. Ze hebben een nauwkeurige aanpak en gaan altijd grondig te werk.