Wat doet Ruimtelijk Management?

Wat doet Ruimtelijk Management?

We adviseren, trainen en coachen (semi-)overheden en het bedrijfsleven. Dit doen we op vier gebieden:

Omgeving & Bestuur

Hoe laat u stakeholders participeren bij ruimtelijke ontwikkelingen en plannen? Hoe geeft u invulling aan omgevingsmanagement en hoe zet u de Omgevingswet in om bestuurlijke ambities te realiseren? Onze adviseurs zetten hun kennis van omgeving, bestuur en omgevingswet in om ruimtelijke ontwikkelingen mogelijk te maken.

Dit doen wij onder meer voor:

Organisatie & Strategie

Van de implementatie van de Omgevingswet tot de organisatie van assetmanagement: onze consultants denken mee over de ontwikkeling van organisaties met oog op de toekomst. We ontwikkelen en verbeteren werkprocessen, vormen visie en creëren samenwerking.

Dit doen we onder meer in het kader van:

Beheersing & Kwaliteit

Hoe beheerst u kwaliteit, geld en tijd in uw projectorganisatie? Hoe zorgt u voor beheerste processen in uw staande organisatie? En wat betekent de uitvoering van systeemgerichte contractbeheersing of risicogestuurd werken voor uw (project)organisatie?

Onze consultants bieden onder andere meerwaarde op het gebied van:

Opleiden & Trainen

Ons werkveld verandert razendsnel en als een omgeving verandert veranderen uw mensen gelijktijdig. Met onze opleidingen en trainingen versterkt u de competenties en vaardigheden van mens en organisatie. Wij ontwikkelen voor uw organisatie een compleet leerprogramma, maar zijn ook beschikbaar voor  individuele coaching van uw professionals.

Denkt u hierbij aan:

Meer weten over de meerwaarde die wij binnen uw organisatie of project leveren? Vraag het een consultant van Ruimtelijk Management