Noodorganisatie

Voorkom menselijk leed, bedrijfs- en maatschappelijke schade

De noodzaak van een effectieve bedrijfsnoodorganisatie is een feit. Niet alleen bedrijfsgebonden calamiteiten binnen uw sector zijn hier debet aan maar ook bijvoorbeeld grote storm- en regenschade maken de noodzaak van een beheers- en herstelplan actueel. Een goede bedrijfsnoodorganisatie voorkomt veel menselijk leed, bedrijfs- en maatschappelijke schade bij ongevallen en calamiteiten.

Effecten van ongevallen en calamiteiten worden beperkt en de afloop ervan kan worden beheerst. Diverse wetten en regels eisen van bedrijven dan ook een effectieve noodorganisatie. Bedrijfsnoodorganisaties zijn van belang voor vele soorten organisaties variërend van productie- en vervoersbedrijven tot ziekenhuizen.

Goede analyse

Door goed te analyseren hoe u uw bedrijfsvoering heeft vormgegeven en door mee te denken met de vraagstukken waarmee u te maken krijgt, kunnen wij u assisteren bij het opzetten, aanpassen en onderhouden van uw noodorganisatie. Ons uitgangspunt hierbij is dat de regie in uw handen blijft.

Wij kennen de regelgeving als geen ander en dat geldt ook voor de grenzen van wat wel en wat niet is geregeld als het gaat om uw rechten en plichten. In combinatie met een gedegen kennis in bedrijfskunde biedt dit de ideale uitgangspositie om u te assisteren met uw noodorganisatie.

Sinds jaar en dag zijn wij sterk vertegenwoordigd binnen het Brzo bij bedrijven. Wij weten als geen ander hoe secuur er naar uw noodorganisatie gekeken wordt vanuit diverse invalshoeken.