Sport

Sport

Antea Group Sport is marktleider in buitensportaccommodaties. Wij staan voor sportaccommodaties van hoge kwaliteit waar de sporter centraal staat. Van initiatief tot en met realisatie; u kunt bij ons terecht voor totaaloplossingen. Wij bedenken én maken uw sportaccommodatie.

Businesslijnen:

Sportaccommodaties op maat

Antea Group Sport adviseert, regisseert, realiseert en beheert. Wij voorzien accommodaties van sportvelden op maat. Wij leveren kunstgras, multifunctioneel gras, natuurgras, kunststof en gravel. Wij staan in de startblokken om uw wensen te vertalen in haalbare plannen en realiseerbare voorzieningen.

Doordachte sportaccommodaties

De sportwereld is voortdurend in beweging. De vraag van de gebruiker verandert. De sportdeelname verschuift, de maatschappij vergrijst en er komen nieuwe producten op de markt. Bestaande sportaccommodaties moeten aangepast worden aan deze ontwikkelingen en soms zelfs verplaatst. Antea Group Sport begeleidt u bij dit proces; vanaf de eerste gedachtegang tot en met de realisatie.

Systeemgedachte

Een sportveld is voor ons meer dan alleen de toplaag. Samen met onze partners werken wij aan sportsystemen, waar de combinatie van de toplaag en de juiste onderbouw voor een perfect sportveld zorgt. 

Bekijk hier ons sportveldenaanbod voor: