Atletiek

Atletiek

Persoonlijke records breken? Daar waar wedstrijden worden beslist op centimeters en fracties van seconden, is de baan bepalend voor de resultaten. Als atletiekvereniging kunt u kiezen uit tal van baantypen met eigen kenmerken en loopeigenschappen. Hoe maakt u voor uw vereniging de juiste keuze?

Businesslijnen:
Tags:

Topprestaties

De atletiekaccommodaties van Antea Group Sport maken topprestaties mogelijk. Samen met u gaan we op zoek naar het optimale resultaat. Niet alleen door uw wensen en eisen goed te bekijken, maar vooral ook door de balans te zoeken tussen loopcomfort, onderhoud, kwaliteit en levensduur. Uiteraard houden we rekening met de exploitatiekosten en het zo functioneel mogelijk benutten van de beschikbare ruimte.

Baan op maat

De atletieksport stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de baan. Zowel op top- als amateurniveau is het zaak met een minimaal risico op blessures optimale prestaties te leveren. Al onze banen bouwen wij samen met het gerenommeerde Duitse bedrijf Polytan. Dankzij ons brede aanbod kunnen wij de atletiekbaan leveren die het beste aansluit op uw wensen.

Optimaal systeem

Een goede atletiekbaan is meer dan een toplaag. De laag eronder is minstens zo belangrijk voor de kwaliteit en prettige loopeigenschappen. Wij vertalen uw wensen naar een optimaal, uitgebalanceerd sportsysteem en nemen u graag van start tot finish bij de hand om u van het juiste advies te voorzien.  

Onder de naam Polytan levert Antea Group vier kunststof systemen voor atletiekaccommodaties:

Al deze sportsystemen zijn goedgekeurd door de AtletiekUnie/IAAF en NOC*NSF. De aanleg van elke nieuwe baan wordt nauwkeurig gecontroleerd en gekeurd door een instantie die door NOC*NSF en AtletiekUnie daartoe geaccrediteerd is.