Hockey

Hockey

De hockeysport is een echte kunstgrassport. Op een kunstgrasveld zijn de bal eigenschappen beter voorspelbaar en is het spel flitsender. Toch is door de komst van kunstgras het keuzeproces er niet makkelijker op geworden.

Businesslijnen:
Tags:

Ambities waarmaken

Antea Group Sport weet als geen ander uw wensen en eisen te vertalen naar een passend hockeysysteem. Van zandingestrooid, semi-water tot en met waterkunstgrasvelden. Antea Group Sport levert velden waarop iedere hockeyer ambities kan waarmaken.

Maximaal plezier, minimaal blessures

De variëteit aan velden is zeer groot. Iedere toplaag heeft zijn eigen specifieke speleigenschappen. Maar om welk systeem het ook gaat, uiteindelijk wil iedere hockeyer beschikken over een hockeyveld waarop met maximaal plezier en minimale kans op blessures gespeeld kan worden. Maatwerk dus.

Optimaal systeem

Een goed hockeyveld is meer dan alleen een toplaag. De laag eronder is minstens zo belangrijk voor de kwaliteit en speeleigenschappen. In de hockeymarkt werkt Antea Group Sport intensief samen met Edel Grass. Door onze kennis en expertise te bundelen zijn wij in staat invulling te geven aan het gehele traject; van planvorming en realisatie tot en met het beheer en onderhoud van de velden.

Onze hockeyvelden

Watervelden:

  • Triple T System
  • Edel ID

Semi-watervelden

  • Triple T System

Zandingestrooid

  • Edel Elite LSR