Korfbal

Korfbal

De veldcompetitie van de korfbalsport heeft zich ontwikkeld tot een echte kunstgrassport. Toch is de keuze voor het beste kunstgrasveld niet zo maar gemaakt. Ieder veld heeft zijn eigen kenmerken en speeleigenschappen. Hoe maakt u als vereniging de juiste keuze?

Businesslijnen:
Tags:

Scoren!

Antea Group Sport neemt u bij de hand. Niet alleen door naar de eisen van de spelers te kijken, maar vooral door balans te zoeken tussen speeleigenschappen, levensduur en waterdoorlatendheid. Natuurlijk houden we daarbij rekening met de exploitatiekosten en het zo functioneel mogelijk benutten van de beschikbare ruimte. Wij realiseren het sportsysteem waar optimaal speelplezier tot uiting komt.

Indoor en outdoor

Spelers willen het liefst een outdoor veld met indoor speeleigenschappen. Dit betekent dat het veld egaal moet zijn en spelers wendbaar moeten blijven onder alle omstandigheden. Nu de outdoor afmetingen gelijk zijn aan indoor ontstaat er nog meer spel-uitdaging.

Optimaal systeem

Een goed korfbalveld is natuurlijk meer dan een toplaag. De onderbouw is minstens zo belangrijk voor de kwaliteit en speeleigenschappen. Samen met onze partner Edel Grass zijn wij in staat uw wensen te vertalen naar een optimaal, uitgebalanceerd sportsysteem.