Padel

Padel

Padel, de nieuwe sensatie in sport!

Dynamisch, flitsend en hip, dat zijn de woorden die padel het beste beschrijven. De sport is een combinatie van tennis en squash, waarbij het spel zich afspeelt in een kooiconstructie. Padel is al jaren populair in Zuid-Amerika en Spanje en is nu ook in Nederland aan een opmars bezig. Antea Group Sport heeft voor het Nederlandse klimaat een speciale all-weather padelbaan ontwikkeld.

Businesslijnen:
Tags:

Padel Pro Systeem

Antea Group Sport heeft samen met haar partners Edel Grass en Rekré Sport de Spaanse padelbanen aangepast aan het Nederlandse klimaat. Het Padel Pro Systeem is een all-weatherbaan met keramische toplaag. Dit zorgt voor speeleigenschappen die perfect aansluiten op de dynamiek van de padelsport. De combinatie van de toplaag en de goed doorlatende fundering zorgt voor een optimale ontwatering.

De unieke eigenschappen van het Padel Pro Systeem van Antea Group zijn:

  • Zeer hoog balstuit vermogen;
  • Gecontroleerd glijden, wenden en keren;
  • Optimale waterdoorlatendheid.

De achterwand is van gehard glas; een sterk materiaal met een goed balgedrag. Voor de toeschouwers blijft de sport aantrekkelijk, omdat er door de wanden heen gekeken kan worden. Het hekwerk aan de zijkant heeft weinig invloed op het balgedrag dankzij een speciale fijne structuur.

Downloads: