Toepassingen van Indoor Augmented Assistant

Toepassingen van Indoor Augmented Assistant

Zonder enige voorkennis naar de gewenste locatie genavigeerd worden.. middels de Indoor Augmented Assistant wordt dit realiteit! Binnen dit spectrum zijn legio toepassingen te bedenken: van het navigeren naar alle ingrediënten van een recept in de supermarkt, naar het kunnen beheren van alle assets binnen een fabriekshal. Zolang de component ‘navigatie’ gecombineerd wordt met (interactief) tonen- en aanpassen van data, is alles mogelijk!

Asset management op vliegvelden
Augmented Assisted Asset Management
Augmented reality / asset management retail
Augmented assistant in magazijn
Augmented Assistant in ziekenhuis

Augmented Assisted Asset Management (A3M)

Een gebouw met duizenden assets is een heel karwei om te beheren. Hoe handig zou het zijn om direct naar elke asset geleid te worden zonder gebruik te maken van al het papierwerk? Het Augmented Assisted Asset Management Systeem (A3m) zorgt ervoor dat dit realiteit wordt. Assets kunnen sneller, accurater en efficiënter gecheckt worden, zonder enige voorkennis van de locatie te hebben. Middels A3m wordt het mogelijk om objecten te controleren op kwaliteit en kunnen defecten direct doorgevoerd worden in het eigen kwaliteitsbeheersysteem door een live koppeling. Nu beschikbaar: de asset management tool van de toekomst. Voor een voorbeeld van A3M; bekijk onderstaande video!

Augmented Assistant (AA) op Vliegvelden

Als reiziger nooit meer de weg kwijtraken op een vliegveld? Het wordt mogelijk middels Indoor Navigation! Door een real-time verbinding met het datasysteem, waarin de actuele vliegtijden en gate-wijzigingen te vinden zijn, wordt de reiziger vakkundig door het vliegveld genavigeerd. Ondertussen worden er op deze route gepersonaliseerde aanbiedingen zichtbaar middels Augmented Reality. Wachten op een vliegtuig is nog nooit zo leuk geweest.

Bekijk een voorbeeld van AA op vliegvelden hieronder: 

Augmented Assistant (AA) in retail

Ben je in de supermarkt of in de bouwmarkt op zoek naar dat ene product en word je niet direct door een medewerker geholpen? Indoor Navigation biedt de mogelijkheid om ook zonder persoonlijke ondersteuning snel en doeltreffend het juiste product te vinden. De consument wordt altijd tot op de centimeter nauwkeurig naar het specifieke product geleid, welke door middel van Augmented Reality op de iPad zichtbaar wordt. Dat is nog niet alles; tijdens de route worden ook aanbiedingen, alternatieve keuzes en tips tevoorschijn komen. De Augmented Assistant: een vergroting van de winkel-experience.

Augmented Assistant (AA) in fabrieken en groothandels

In grote fabriekshallen en groothandels is het nogal eens zoeken naar het juiste product. Vooral voor nieuwe medewerkers is dat soms een uitdaging. Het Indoor Navigation systeem biedt een oplossing om medewerkers hierin te assisteren. Door het SAP-systeem van de opdrachtgever te combineren met de Augmented Assistant, kan de werknemer direct naar het juiste product genavigeerd worden. Via een in de applicatie geïntegreerde scanner kan het product vervolgens gescand worden. Op deze manier wordt het proces van order-picking efficiënter en kwalitatiever. Zoeken is verleden tijd.

Augmented Reality (AA) in ziekenhuis

Ziekenhuizen worden groter en complexer. De Augmented Assistant wijst de bezoeker van het ziekenhuis in deze complexiteit de weg. Niet alleen de route wordt getoond, de bezoeker ontvangt ook live-informatie. Denk hierbij aan het afspraakformulier, het patiëntendossier en het eventuele uitlopen van een voorafgaande afspraak van de arts. Deze Augmented Assistant creëert zo een positief gevoel voor de bezoeker. Men wordt namelijk effectiever, beter en sneller geholpen. Doordat er op de route 3D modellen (bijvoorbeeld een MRI-scanner) en interactieve content (denk aan een virtuele clown) zichtbaar zijn, draagt dit bij aan een positief bezoek aan het ziekenhuis. De Augmented Assistant: de persoonlijke hulp in lastige tijden.

Geïnteresseerd in een van bovenstaande diensten? Neem dan contact op met een van onze collega's!