Watertechnologie

Watertechnologie

Zuiver water binnen handbereik. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar achter de schermen moeten we steeds meer werk verzetten om de kwaliteit van ons drink- en afvalwater op peil te houden. Dit vraagt in de hele waterketen om innovatieve oplossingen. Antea Group adviseert overheid en bedrijfsleven bij deze uitdaging.

Of het nu gaat om een optimalisatieadvies voor een afvalwaterzuiverings-installatie van een Waterschap of waterbesparingsmaatregelen voor de industrie. Antea Group heeft voor al deze vraagstukken de juiste kennis in huis. We brengen hierbij de volledige waterketen van bedrijven in kaart en denken na over slimme oplossingen om productieprocessen schoner en efficiënter te maken.

Water Footprint
Antea Group is gecertificeerd partner van het Water Footprint Network (WFN). Hierdoor is Antea Group bevoegd om bij bedrijven en overheden de Waterfootprintmethode aan te bieden. Met dit instrument kunnen bedrijven en overheden duurzaam watermanagement ontwikkelen en waterrisico's voor  economie, maatschappij en natuur verminderen.