Antea Group en Provincie Zuid-Holland over Virtual Reality

Antea Group en Provincie Zuid-Holland over Virtual Reality

donderdag, 29 juni, 2017 - 08:00 tot 18:00

Minecraft, Virtual Reality, Lumion, Hololens, Rijsimulators. Op 29 juni organiseert Antea Group samen met de Provincie Zuid-Holland een kennisdeler over de innovatieve technieken voor het betrekken van de omgeving. Antea Group past verschillende technieken toe in de omgeving van de N211 Wippolderlaan ten zuiden van Den Haag.

N211 Wippolderlaan

De planning is dat de N211 Wippolderlaan vanaf 2018 wordt aangepast. Er komen extra rijstroken bij en ongelijkvloerse kruisingen. Het nieuwe wegontwerp heeft impact op de omgeving, bijvoorbeeld op het recreatiegebied de Zwethzone. Antea Group heeft serious gaming (Minecraft), fotorealistische ontwerpen (Lumion) en virtual reality (Hololens) toegepast om de bewoners en gebruikers te informeren en mee te laten denken in het ontwerp.

Kennisdeler

De Provincie Zuid-Holland organiseert regelmatig drukbezochte interne informatieve bijeenkomsten. Tijdens de kennisdeler van 29 juni staat deze innovatieve techniek van Antea Group centraal. Op deze manier kunnen bewoners en gebruikers daadwerkelijk betrokken worden en mee ontwerpen in projecten.

Tijdens de kennisdeler verzorgt Antea Group presentaties over de toegepaste tools en techniek met een blik op de toekomst. Zo laat Antea Group zien wat we allemaal in huis hebben.