congres veiligheid windenergie

Antea Group organiseert congres Veiligheid Windenergie

donderdag, 9 januari, 2020 - 09:00 tot 17:00

Nieuwe energie waait als een frisse wind door ons land. Steeds meer stroom wordt duurzaam opgewekt, bijvoorbeeld door windenergie. We zijn goed op weg maar het kan altijd beter en veiliger. Op 9 januari staan windenergie en veiligheid centraal tijdens het gelijknamige door Antea Group georganiseerde congres in Driebergen.

Deskundigen op het gebied van veiligheid en windenergie delen hun kennis en nemen de bezoekers mee in de recente ontwikkelingen op dit gebied. Toegang tot het congres is gratis en het programma richt zich op iedereen die professioneel betrokken is bij het veilig gebruik van windturbines en een veilige omgeving.

In de ochtend worden thema’s gepresenteerd, waarna in de middag de mogelijkheid bestaat om in deelsessies met de deskundigen van gedachten te wisselen. In de deelsessies wordt diepgang geboden en is er ruimte voor een interactieve kennisdeling. Als afsluiter is er een borrel en netwerkmogelijkheid. De Kennistafel Veiligheid Windenergie wordt georganiseerd door Antea Group in opdracht van Impuls omgevingsveiligheid.

  • Datum: 9 januari 2020
  • Tijd: 09:00 – 17:00 uur
  • Locatie: Antropia Cultuur- en Congrescentrum in Driebergen

Aanmelden voor het congres Veiligheid Windenergie kan op de website van de Kennistafel Veiligheid Windenergie.

Downloads: