Bezoek Antea Group op de Provada 2017

Bezoek Antea Group op de Provada 2017

Connecting the Future!

dinsdag, 30 mei, 2017 - 10:00 tot donderdag, 1 juni, 2017 - 16:00

PROVADA is de grootste vastgoedbeurs in Nederland. PROVADA is een driedaags netwerkevent met verscheidene bijeenkomsten in fora, op themapleinen, in zalen en uiteraard op de stands. Bezoek onze stand (nummer 1244) in de Hollandhal.

ANTEA GROUP, ‘DE PROCESVERSNELLER IN STEDELIJKE TRANSITIE’

Het goed en duurzaam benutten van de schaarse ruimte vraagt om een integrale aanpak. De adviseurs van Antea Group verstaan dit vak als geen ander. Onder de noemer stedelijke transitie bieden wij een integraal dienstenpakket waarmee wij onze opdrachtgevers optimaal kunnen ondersteunen bij ruimtelijke (her)ontwikkelingen.

Procesversnellers

Ontwikkeling begint bij initiatief. Samen de markt in beweging krijgen. Als partner weten wij waar de knelpunten in het proces zitten en anticiperen daarop. Niet alleen uurtje-factuurtje, maar ook door gezamenlijk verantwoorde risico’s te dragen. Daarbij zijn snelheid, zekerheid en draagvlak wat ons betreft kritische succesfactoren om uw ontwikkeling haalbaar te maken.

Wij leveren meerwaarde in het (her)ontwikkelproces. We zijn procesversnellers doordat wij zelf de componenten inhoudelijk beheersen. We overzien de risico’s en de kansen. Bieden zekerheid daar waar nodig, kiezen voor creativiteit als daar ruimte voor is. We participeren en ondernemen, vanuit onze ruime expertise in ruimtelijke inpassing.

ANTEA GROUP EN AUGMENTED REALITY

Mensen denken in 3D, toch wordt beeld vaak 2D aangeboden. De virtual en Augmented reality toepassingen van Antea Group maken plannen levend en bieden de mogelijkheid om door het nieuwe project te lopen.

Onze architecten van Croonenburo 5 werken samen met IT-ontwikkelaars van ons zusterbedrijf Centric. Door deze samenwerking hebben we alles in huis om het werk van onze architecten in Augmented Reality met de opdrachtgever te bespreken.

ERVAAR HET ZELF IN ONZE STAND OP DE PROVADA.
 

KOM NAAR DE YOUNG PROFESSIONALS BATTLE

Ongeveer 30 Young Professionals van Antea Group, Dura Vermeer, Heijmans en Ymere deden op 12 april mee aan de kickoff voor de Young Professionals Battle 2017. Opdrachtgever Stichting Pampus heeft de ambitie om Pampus in 2022 duurzaam zelfvoorzienend te maken en zo’n 60.000 bezoekers per jaar te trekken. Een ambitie waar de stichting hulp bij nodig heeft.
De finale van de Young Professionals Battle is vindt plaats op dinsdag 30 mei om 16.00 uur op de Provada 2017 op het kruispunt van Antea Group, Dura Vermeer, Heijmans.