PROVADA innovatie ingenieur RAI Amsterdam

Bezoek ons op de PROVADA

5-7 juni, RAI Amsterdam

dinsdag, 5 juni, 2018 - 10:00 tot donderdag, 7 juni, 2018 - 20:00

PROVADA is de grootste vastgoedbeurs in Nederland. Het is een driedaags netwerkevent met verscheidene bijeenkomsten in fora, op themapleinen, in zalen en uiteraard op de stands. Bezoek onze stand in de Hollandhal 12, standnummer 44.

Antea Group: 'De procesversneller in stedelijke transitie'

Het goed en duurzaam benutten van de schaarse ruimte vraagt om een integrale aanpak. De adviseurs van Antea Group verstaan dit vak als geen ander. Onder de noemer stedelijke transitie bieden wij een integraal dienstenpakket waarmee wij onze opdrachtgevers optimaal kunnen ondersteunen bij ruimtelijke (her)ontwikkelingen.

Bestel hier kaarten voor de Provada

Procesversnellers

Ontwikkeling begint bij initiatief. Samen de markt in beweging krijgen. Als partner weten wij waar de knelpunten in het proces zitten en anticiperen daarop. Niet alleen uurtje-factuurtje, maar ook door gezamenlijk verantwoorde risico’s te dragen. Daarbij zijn snelheid, zekerheid en draagvlak wat ons betreft kritische succesfactoren om uw ontwikkeling haalbaar te maken.

Wij leveren meerwaarde in het (her)ontwikkelproces. We zijn procesversnellers doordat wij zelf de componenten inhoudelijk beheersen. We overzien de risico’s en de kansen. Bieden zekerheid daar waar nodig, kiezen voor creativiteit als daar ruimte voor is. We participeren en ondernemen, vanuit onze ruime expertise in ruimtelijke inpassing.

Augmented reality

Mensen denken in 3D, toch wordt beeld vaak 2D aangeboden. De virtual en Augmented reality toepassingen van Antea Group maken plannen levend en bieden de mogelijkheid om door het nieuwe project te lopen.

Onze architecten van Croonenburo 5 werken samen met IT-ontwikkelaars van ons zusterbedrijf Centric. Door deze samenwerking hebben we alles in huis om het werk van onze architecten in Augmented Reality met de opdrachtgever te bespreken. Bezoek onze stand tijdens de Provada en ervaar het zelf.