connect leeuwarden pal-v vliegende auto henri deelstra

CONNECT event met keynote spreker Henri Deelstra

Leeuwarden, WTC Expo

woensdag, 11 december, 2019 - 09:00 tot 18:00

Op woensdag 11 december organiseert Connect het jaarlijkse IT congres met als thema: mobiliteit. In een vol dagprogramma worden aanstormende IT-talenten met de IT in het Noorden van Nederland geconfronteerd. De vliegende auto in het luchtruim, hoe organiseer je dat? Henri Deelstra vertelt erover namens Antea Group.

Businesslijnen:

Het jaarlijkse event van Connect op 11 december staat in het teken van mobiliteit met de ontwikkelingen in het luchtruim voor de vliegende auto en autonoom vliegende drones. Hiervoor zijn inspirerende sprekers aangetrokken die ons meenemen in ontwikkelingen van het luchtruim en inspectie van vliegtuigen met drones. Naast vele inspirerende break out sessies laat het Top Dutch Solar Racing zien hoe ze, nu nog over de weg, op duurzame wijze enorme afstanden hebben afgelegd in hun race op enkel zonne-energie.

Henri Deelstra over Pal-V: De auto in het luchtruim?

"De wereld waarin we leven mooier maken, dat is mijn persoonlijke drive. Het verbinden van mensen en kennis om te komen tot duurzame ontwikkeling. Hoe mooi zou het zijn als je straks met je eigen auto het luchtruim kan betreden. Met de huidige ontwikkelingen is die stap dichterbij dan menigeen denkt.

Duurzame ontwikkeling van organisaties vraagt om voortdurende aanpassing op marktomstandigheden, technologische ontwikkelingen en de arbeidsmarkt. Vooruitkijken, ambities vaststellen, koers uitzetten, doelen benoemen en met passie en beleving resultaten halen geeft mij energie. Als directeur streef ik naar verbindend leiderschap met focus op een leven lang ontwikkelen en werkplezier met passie", aldus Henri Deelstra.

Programma

  • 9.00 - 10.00 uur: inschrijving en ontvangst
  • 10.00 - 10.20 uur: opening
  • 10:20 – 11:15 uur: Mark Woortmeijer, Customdrone
  • 11:15 – 12:15 uur: Keynotespreker Henri Deelstra, directeur Antea Group
  • 12:15 – 13:15 uur: Activiteitenplein & Lunch
  • 13:30 – 16:30 uur: Track sessies
  • 15:15 – 15:45 uur: Activiteitenplein & drankje
  • 16:30 – 17:00 uur: Activiteitenplein incl beer & bites
  • 17:00 – 18:00 uur: Top Dutch Solar Racing Team

Wat is CONNECT?

Connect.frl is een stichting die als doel heeft het aanwezige it-talent in het noorden te behouden voor de regio. Enkele tientallen Friese organisaties, onderwijsinstellingen en bedrijven zijn lid. Er lopen diverse projecten die ieder op hun eigen manier bijdragen aan de doelstelling. Voorbeelden: uitwisseling, (om)scholing, kennissessies, talentontwikkeling en jeugd.