DESTINATION: PROVADA

DESTINATION: PROVADA

REQUEST FOR LANDING AT AMSTERDAM RAI

dinsdag, 4 juni, 2019 - 10:00 tot donderdag, 6 juni, 2019 - 20:00

Wordt de vliegende auto een belangrijk onderdeel van de mobiliteitsoplossing voor onze steden? Als het aan Antea Group ligt wel. Kom naar de PROVADA en ‘get ready for take-off’. Onze ingenieurs –ook wel hoogvliegers- genoemd, praten graag met u verder over de toekomst van de stad en de rol van mobiliteit en dus bereikbaarheid. PROVADA is de grootste vastgoedbeurs in Nederland. Het is een driedaags netwerkevent met verscheidene bijeenkomsten in fora, op themapleinen, in zalen en uiteraard op de stands. Bezoek onze stand in de Hollandhal 12, standnummer 44.

PAL-V: ‘DE VLIEGENDE AUTO’

De PAL-V (Personal Air and Land Vehicle) is een compacte tweepersoons ‘autogyro’ die zich over de weg én in de lucht kan verplaatsen. Een 'autogyro' is de veiligste en makkelijkste manier van vliegen die er is. Vliegen gaat veel normaler worden in de toekomst en dat gaat grote impact hebben op de infrastructuur, de openbare ruimte en het vastgoed in steden: het domein van Antea Group. Businesslijndirecteur Henri Deelstra: “Samen met PAL-V zetten we onze kennis en ons netwerk in om nieuwe producten, voorzieningen en infrastructuren te ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan het vergunnen, ontwerpen en realiseren van minivliegvelden of parkeergelegenheden aan huis.”

CEO Robert Dingemanse van PAL-V: “De persoonlijke vliegmobiliteit start nu, met een vliegende auto waarmee je buiten de stad vliegt en in de stad rijdt. In de toekomst gaan we ook met air-taxi’s binnen de stad van platform naar platform vliegen. Vliegen wordt veel normaler de komende decennia.”

De PAL-V van dichtbij bekijken?
BESTEL HIER KAARTEN VOOR DE PROVADA

Nu al helemaal enthousiast over de PAL-V?
BESTEL HIER DE PAL-V

HOOGVLIEGERS IN STEDELIJKE TRANSITIE EN BEREIKBAARHEID

Het goed en duurzaam benutten van de schaarse ruimte vraagt om een integrale aanpak. De adviseurs van Antea Group verstaan dit vak als geen ander. Onder de noemer stedelijke transitie bieden wij een integraal dienstenpakket waarmee wij onze opdrachtgevers optimaal kunnen ondersteunen bij ruimtelijke (her)ontwikkelingen.

Ontwikkeling begint bij initiatief. Samen de markt in beweging krijgen. Als partner weten wij waar de knelpunten in het proces zitten en anticiperen daarop. Niet alleen uurtje-factuurtje, maar ook door gezamenlijk verantwoorde risico’s te dragen. Daarbij zijn snelheid, zekerheid en draagvlak wat ons betreft kritische succesfactoren om uw ontwikkeling haalbaar te maken.

Wij leveren meerwaarde in het (her)ontwikkelproces. We zijn procesversnellers doordat wij zelf de componenten inhoudelijk beheersen. We overzien de risico’s en de kansen. Bieden zekerheid daar waar nodig, kiezen voor creativiteit als daar ruimte voor is. We participeren en ondernemen, vanuit onze ruime expertise in ruimtelijke inpassing.