organisatieadvies

E-workshop Samenhangende Objectenregistratie:

Nu beginnen, pure winst voor later

dinsdag, 30 juni, 2020 - 14:30

Nu het stelsel van Basisregistraties richting afronding gaat, staat de volgende transitie voor de deur: de Samenhangende Objectenregistratie (SOR). Wat betekent dit voor jou en jouw organisatie en wat levert de SOR de organisatie op? En hoe kun je je slim voorbereiden? Na deze workshop kun je goed voorbereid aan de slag.

Businesslijnen:

Wat levert de workshop je op?

De workshop Samenhangende Objecten Registratie biedt je praktische en concrete kennis die je meteen kunt toepassen. Na deze workshop weet je wat de meerwaarde van de samenhang gaat zijn, wat er gaat veranderen en wat dit betekent voor jouw organisatie en werk. We bekijken hoe de SOR helpt om meer datagedreven en informatie gestuurd te gaan werken. Daarnaast krijg je handvatten om tot een roadmap te komen voor de invoering van de SOR. Welke stappen moet je zetten, welke stakeholders moet je hierin meenemen en hoe doe je dat?

Hoe ziet de workshop eruit?

Je gaat aan de slag in een groep van 6 tot 15 deelnemers. Aan de hand van de theorie, discussies én diverse werkvormen maak je jouw opgave rondom deze registratie concreet. We doen dit op een interactieve manier met voldoende rust en pauze momenten tussendoor. De volgende onderwerpen komen sowieso aan bod:

  • Waarom Samenhangende Objectenregistratie?
  • Wat is de Samenhangende Objectenregistratie?
  • Wat verandert er?
  • Hoe neem je de organisatie en ketenpartners mee?
  • Handvatten om de Samenhangende Objectenregistratie stapsgewijs in te voeren (roadmap)

Voor wie?

De workshop Samenhangende Objectenregistratie is voor iedereen die werkt met de WOZ, BAG, BGT en/of BOR, informatiemanagers én voor iedereen die sturing en invulling gaat geven aan de Samenhangende objectenregistratie in de organisatie.

Wie geeft de workshop?

Mirian van Ansem en Marijke ter Steege verzorgen deze workshop. In hen tref je twee workshopleiders die de ontwikkelingen rondom de Samenhangende Objectenregistratie op de voet volgen en in verschillende organisaties ervaring hebben opgedaan met de basisregistraties.

Kosten en datum

  • Maandag 8 juni 12.00-16.00

De workshop kost 285 euro per deelnemer. De workshops worden digitaal verzorgd. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Voor meer informatie en aanmelden kun je terecht bij Mariska van Nijen of klik hier om je aan te melden.